Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští jeli pod Mářský vrch se snahou uhrát body, ale domácí je vyškolili


0

Již tradičně se na mářském hřišti hostům nedaří a v poslední době si odtud vozí i příděly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas tři branky domácích

Domácí tým je doma velmi silný. Malé hřiště, kontaktní fotbal a tentokrát i mnoho střel ukázalo, že volarský celek zde bude mít co dělat. Hned od úvodních minut se do hráčů zpod Bobíku mářští pustili s vervou a během několika minut třikrát zaměstanali Martina Muziku v brance hostí. Tatran se ne a ne vzpamatovat a na rychlou hru domácích nenašel odpověď. Když najednou během osmé, kdy se trefil domácí David Kavan a posléze v desáté minutě Václav Vondrášek, je to o dvě branky pro domácí. Hosté jsou zaskočení a nemohou se dostat do hry. Mářských borců je plné hřiště a Volarští si musí připadat jak na kolotoči. Tým hostí bez náhradníků a se stoperem v brance jdou ke dnu jak ponorka. Z tohoto stavu se již nedostali. Ve 37. minutě Martin Skalický přidává třetí branku a domácí tým je v pohodě. Poločas končí a hosté jsou rádi, že to není víc.

Mářští hrají zkušeně a perfektní obrannou hrou již hostům nedovolí vůbec nic a vyprovodí je domů s nepopulárním bůrem

Volarští sice v začátku druhého poločasu naznačili, že by se ještě mohli dostat do hry. Své šance nevyužili a jak šel čas, tak domácí získávali větší pohodu. Po sedmi minutách této části přidává Stanislav Skalický svou druhou branku v utkání a je hotovo. Zápas se dohrává. Volarští již rezignovali a tak to Mářští měli ulehčené. Když sedm minut před koncem hostující Wimberský, který snad jako jediný z hostů snese fotbalové hodnocení, snížil, jde jen o kosmetickou úpravu výsledku. Vše stvrdil v samotném závěru jeden z nejlepších hráčů domácích Šimon Košnař, když vsítil pátý gól a pro hosty tak nachystal nepopulárního bůra na cestu.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - J. Hrabák [-] , V. Levanský [-] , T. Rod [-] , S. Skalický [-] , D. Chvál [-] , V. Vondrášek [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , D. Kavan [-] , Š. Luks [-]

TJ Tatran Volary
M. Muzika [-] - F. Muzika [-] , M. Pospíšil [-] , L. Lacina [-] , A. Wimberský [-] , V. Tůma [-] , M. Tokár [-] , M. Peter [-] , L. Hybner [-] , L. Iliev [-] , F. Podracký [-]

ŽK: 70. F. Topka - 72. L. Iliev , 85. F. Podracký .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), NEUMANN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.