1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hornovlatvičtí tentokráte narazili na velmi silného soupeře, který jim dal lekci z produktivity


Branky


0

Na těžkém terénu se domácí cítili být v pohodě a hosté měli oprávněně obavy. Bohužel pro domácí jejich chybu v desáté minutě využili Nebahovští ke vstřelení branky a to prakticky rozhodlo vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

HOSTÉ PŘEDVEDLI ZKUŠENÝ VÝKON A ŠLI RYCHLE DO VEDENÍ

Domácí celek byl na mokrém terénu a v dešti mírný favorit, ale hosté to vyvrátili. Začalo se opatrně a víc než kombinace hrál roli podmáčený terén. Domácí chtěli rychle vsítit branku, ale obrana nebahovských v čele s Valouchem v brance vše odvrátila. Hosté nebezpečnými výpady ukázali, kde bude jejich síla a několikrát zahrozili. Vlatavani  na to nebrali ohled a to se nevyplatilo. V 10. minutě se v brejku ocitli hosté a parádní nahrávku za obranu proměnil D.Nový.

 

To byl signál pro ofenzivu nebahovských a ti ji předvedli. Domácí se nemohli chytit a téměř celý poločas to bylo o dobývání hostující branky. Hosté hráli hodně odzadu a stále na brejky. Vlatvičtí vše zachytávali a hráli svou domácí tvrdou hru plnou kontaktů. Bojující hosté byli v obraně výborní a když domácí tlak opadal přišel výpad číslo dva a ve 38. minutě je Sitter posílá do dvoubrankového vedení. Domácím tak sebral vítr z plachet a dohrají v útlumu první půli.

Druhé dějství přineslo snahu ze strany domácích, ale hosté výborně bránili, stále byli důslední v brejcích a vezou si domů plný počet bodů

Druhé dějství bylo hodně podobné prvnímu. Domácím přestávka prospěla, ale v koncovce to nešlo. V 63. minutě opět udeřili Nebahovští a Štrobl je posílá do tříbrankové pohody. Tato branka domácí opět rozhodila. Hosté se chvíli nekoncentrují a domácí se přeci jen dostali do hry, když jim  vyšla kombinace a v 68. minutě Biháry dává gól naděje. Hosté si byli vědomi svého náskoku zavřeli vrata a domácí již k ničemu nepustli. Vše rozhodl Radek Medřický pět minut před koncem a body putují od Vltavy do Nebahov.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - K. Voldřich [-] , P. Šindelář [-] , J. Szabo [-] , Z. Frček [-] , J. Bihary [-] , J. Bihari [-] , M. Falář [-] , V. Hundsnurscher [-] , L. Psotka [-] , Z. Hődl [-]

FK BI STAV Nebahovy
V. Valouch [-] - D. Rosa [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , K. Starý [-] - S. Sitter [-] , D. Nový [-] , P. Rosa [-] , R. Cinádr [-] - M. Rosa [-] - J. Mráz [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - POKORNÝ František (N), MAREŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.