Čkyňská rezerva pokračuje v dobrém podzimu, ale tentokrát se na body nadřela


Branky


0

Hosté domácí zaskočili a trápili je celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mářští jdou rychle do vedení a domácí jsou zaskočeni. PO půhodině vyrovnávají a poločas mají pod kontrolou.

Mářští si dovezli do Čkyně chuť do hry a rychle jdou vedení. V páté minutě založí jeden z prvních útoků a k překvapení všech jdou Davidem Kavanem do vedení. Domácí mladíci jsou zaskočení a dlouhou hledají odpověď. Jak plynou minuty, čkyňská fotbalovost přichází a je jen otázkou času, kdy srovnají. Jdou za svým a ve 28. minutě Stanislav Koutný vyrovnává. Tím se čkyňský celek dostal na koně, získal převahu a do konce poločasu obrací vývoj skóre na jeho stranu Richardem Maršákem ve 37. minutě. Do konce poločasu se již nic nemění a tak jdou domácí do kabin spokojenější.

Vyrovnaný zápas, ve kterém jsou hosté pro domácí tvrdý soupeř, se líbí

Mářský tým hraje ve Čkyni u Volyňky vynikající zápas. Drží s domácími krok a hlavně je nepouští do žádných nebezpečných útoků, ani brejků. V 58. minutě ale Jiří Stejskal zvyšuje na rozdíl dvou branek a vlastně tím rozhoduje zápas. Jak se ale říká, vedení o dvě branky je ošidné a nabádá k uklidnění. Domácí se tohoto přísloví nedrží a mají stále víc ze hry. Jsou na míči, lépe kombinují, ale mářští jsou v defenzivě výborní. Podnikají nebezpečné výpady a zápas se v této fázi líbí. To, že hosté se nebojí, ukázali pět minut po obdržené brance a snižují Vondráškem. To utkání pomohlo. Hraje se dál zajímavý zápas, ve kterém se domácí strachovali o výhru až do konce utkání. Zkušenou hrou, ale i to jak v závěru rychleji úbyvaly síly hochům zpod mářského vrchu, rozhodlo o tom, že tři body zůstanou doma.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně B
Patrik Krull hlavní pořadatel a funkcionář klubu: Od znovuzaložení podala naše rezerva suvereně nejhorší výkon a výhru doma doslova vydřela. Na začátku utkání šli hosté do vedeni ze standartky Kavanem. Poté se podařilo vyrovnat Koutnému a následně lobem otočil skóre Maršák. Druhá půle měla stejný obraz jako ta první, hra plná nepřesností na obou stranách, výsledkem toho byl vlastní gól hostů po ostrém centru J.Stejskala a bylo to 3:1. Hostům už se jen podařilo korigovat ex-čkyňským Vondráškem na 3:2.




Sestavy


SK Čkyně B
L. Růžička [-] - R. Maršák [-] , Z. Stejskal [-] , S. Koutný [-] , A. Duka [-] , M. Klíma [-] , J. Král [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , J. Sluka [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Skalický [-] , Š. Košnař [-] , J. Stejskal [-] , D. Kavan [-] , V. Vondrášek [-] (86. M. Macháček [-] ) , F. Topka [-] , T. Rod [-] , D. Chvál [-] , Š. Luks [-] , V. Topka [-]

ŽK: 62. M. Klíma - 55. M. Macháček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - VONDRÁŠEK Josef (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.