1:1
(1:1)
43. M. Turek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve výborném zápase se hrálo nahoru dolů s nerozhodným výsledkem


Branky


0

U Blanice se hrál nádherný zápas, ve kterém se utkaly dva ambiciozní týmy. Domácí měli územní převahu v prvním dějství. Hosté ukázali sílu v druhém. Nerozhodný výsledek je spravedlivý a jede se dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi víc míč a zaslouženě šli do vedení, ale hosté v závěru dokázali srovnat.

V první půli měli uzemní převahu domácí, kterou zužitkovali Brishten Viacheslav v 33.minutě.  Šance přicházely na obou stranách a jednu z nich tým hostí zužitkoval ve 43.minutě Michalem Turkem. První poločas přinesl dvě branky, ale také jedno ošklivé zranění, po ostrém faulu jednoho z domácích byl sražen k zemi Vítek Krull, který byl následně odvezen do nemocnice. Diagnóza z nemocnice zní zraněné koleno a sezóna pro něj skončila.

I druhý poločas přinesl zajímavý souboj. Obě obrany v něm předčily útoky. Skvrnou na utkání byla nepříjemná zranění dvou hráčů hostí, které odvážela RZS. Držme jim palce a rychlé uzdravení.

V druhém poločase se bylo opět na co dívat. Oba týmy předvedly, proč hrají tak vysoko a že právem drží krok se Záblatím. Začalo se obrovskou šancí domácích, kterou skvěle chytil brankář Růžička. Hrálo se vyrovnaně a každý chvilku tahal pilku. Čkyňští měli největší šanci v druhém poločase, když J.Stejskal nastřelil břevno. Deset minut před koncem byl zraněn kapitán hostí  Aleš Duka, i on musel opustit hrací plochu rychlou záchrannou službou do nemocnice se zlomenou lýtkovou kostí. Bohužel to byla nepříjemná černá kaňka na průběhu kvalitního zápasu. Vždy, když přijede záchranka na stadion, není to dobré. Zápas se dohrál již jen z povinnosti, ale i tak jeho kvalita splnila očekávání. Oběma borcům ze čkyňského týmu přejeme rychlé uzdravení.

   


Ohlasy k zápasu



SK Čkyně B
Patrik Krull za hosty: Pro nás to byl výborný zápas, kdy domácí byli mírný favorit. Hrál se svižný fotbal a zejména první poločas se hrál nadprůměrný zápas. Pro nás bohužel skončil špatně, to když nám odvezla rychlá záchranná služba dva hráče pro zranění a pro oba to znamená konec sezóny. Je to fotbal, ale byla to taková černá skvrna v jinak perfektním zápase.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - S. Kolář [-] , M. Zelený [-] , V. Brishten [-] , R. Vítkovský [-] , I. Štangret [-] , M. Wágner [-] , M. Kolafa [-] , K. Penzenstadler [-] , E. Rauscher [-] , R. Tichý [-]

SK Čkyně B
L. Růžička [-] - Š. Blaschko [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , P. Kříž [-] , R. Maršák [-] , J. Sluka [-] , A. Duka [-] , J. Lipovský [-] , J. Král [-]

ŽK: 55. M. Zelený , 60. I. Štangret , 80. M. Kolafa - 17. J. Stejskal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), STEJSKAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.