Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol opět zabral a odnesl to do této doby velmi hrající domácí tým zpod Osule


Branky


69. R. Doubek (p.) - 3. A. Černý , 8. A. Černý , 11. J. Lukeš , 13. A. Černý , 41. J. Lukeš , 46. D. Lachkovič , 62. J. Růžička (p.)
0

Záblatí přesvědčivě získalo tři body, tolik potřebné pro další úprk na čele tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas bylo hotovo a to nikdo z přítomných nečekal

Hosté přijeli do Vitějovic z blanického údolí s přízviskem, že se dají porazit. Jenže porazit se dají, ale ne vždy. Tentokrát platilo to druhé. Záblatský tým hned od úvodu zařadil rychlost formule jedna a bylo to s domácími zlé. Ve třetí minutě první branku hostí vsítil Adam Černý, aby si to za pět minut zopakoval.  V 11. minutě se domácí nemohli vymanit ze záblatského soukolí a Jan Lukeš dává třetí a rozhodující gól pro klid. Sokolové podnikli nálet takový, jaký zde již dlouho nebyl. Když ve 13. minutě kompletuje Adam Černý rychlý hattrick, je po zápase. Hosté povolili a dovolili domácím, aby se svým divákům připomněli. To se jim moc nevedlo, neboť taková ztráta s lídrem tabulky byla nedohnatelná a hlavně to nešlo. Vitějovičtí propadli a tak ve 41. minutě přidává na cestu do kabin vitějovickým bůra Jan Lukeš.

V druhé části, jak to bývá při takovém vývoji, se dohrává

Hosté se nikam netlačili a poněvadž domácí byli jak opařeni, hrála se údržba. Záblatští snížili rychlost na minimum, hned v 46. minutě navíc David Lachkovič přidává šestou branku branku a Záblatští kontrolují hru. Domácí se po této brance zatáhli, aby to nebylo ještě víc. Hosté jsou v pohodě a v 62. minutě zvýrazňuje vedení Jiří Růžička. Tím účet hosté uzavírají a dovolují domácím v 69. minutě Radku Doubkovi korekci. Ta byla jediná a tím se zápas skončil.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - M. Mráz [-] , R. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Klein [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Kovář [-] , Z. Bednář [-] , J. Doubek [-] , M. Raušer [-]

TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - VLČEK Jan (N), SOVA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.