4:1
(1:1)
19. M. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celek z centra Šumavy má letos famózní sezónu. Hraje parádní fotbal a stal se postrachem soupeřů


Branky


0

Poslední domácí utkání se pod Homolí a kousek od krásné Chalupské slati hrál na zápas v režii borovoladských hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netoličtí v závěru soutěže ztratili formu

V tomto poločase hosté ještě stačili a Hraničáře zlobili. Borovoladští jako by též byli překvapeni tím, že se po jejich hřišti projel svatý Martin a tak na těžkém terénu to byl boj. Hosté kombinační fotbal umí a tak domácí borce zlobili. Za velkého chladu a téměř zimy se muselo běhat, ale byl to chladný fotbal z obou stran. Dlouhé rozehrávání, málo běhání a víc boj na hřišti. Zato vůně punče a svařáčku v hledišti. Kdo na tom byl asi lépe. Po čtvrhodině klepání zimy se přece jen domácí rozběhli a hned gólově Ladislav Lebeda nachází skulinu v netolické obraně a borovoladští vedou.

 

Jenže hosté se nechtěli nechat zahanbit a do pěti minut Martin Havel srovnal. To byl účet poločasu. Ne, že by se tato část skončila, ale branky již nepadly. Bojovalo se a to se zimou, chladem a těžkým terénem, který ubíral sil. Poločas se tímto výsledkem skončil a čekalo se, co přijde v druhém.

Druhé dějství patří jednoznačně domácím

Z počátku druhého poločasu se hraje podle not prvního dějství. Poté převzali otěže hry domácí, kteří ukázali ódu na fotbal. Začalo se hrát podle borovoladských, kteří se dostali na míč, začali běhat a jako by chtěli ukázat, že podzim byl jejich parádní jízdou. V 57. minutě Tomáš Silovský zvyšuje a domácí jdou na koně. Drží opratě a je jich plné hřiště. Hrají v pohodě kontrolují vývoj zápasu a vše si nechali na závěr. Ježíšek i do těchto končin zajíždí sice až 24. prosince, ale pro borovaladské diváky vánoční nadílku připravil domácí tým v sobotu 11. listopadu.  V 83. minutě Ladislav Lebeda přidává třetí branku a tři minuty před koncem ukončil parádní podzimní jízdu na Borových Ladách probuzený střelec Václav Hovorka.

Domácí celek je pro mne letos velkým a příjemným překvapením, proto je pro mě tým podzimu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko hráč Borových Lad.: První poločas jsme proti oslabenému soupeři jsme se dost trápili a výsledek vypadal podle toho. Druhý poločas byl podobný, i když jsme se herně trápili na konce jsme vyhráli a body zůstaly doma.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , M. Horejš [-] , J. Čech [-] , P. Krnák [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , T. Silovský [-] , M. Vokurka [-]

1. FC Netolice B
L. Trněný [-] - M. Färber [-] , J. Rejhon [-] , J. Mügl [-] , R. Meindl [-] , P. Novák [-] , P. Caletka [-] , L. Schönbek [-] , M. Havel [-] , V. Stránský [-] , J. Šulc [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MIKO Ladislav (N), KVAPIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.