M. Tokár 48.
M. Sedlák 79.
L. Iliev 87. (p.)
3:1
(0:1)
26. J. Peta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté byli lepším týmem jen v prvním poločase, ale jeden gól na body nestačí


Branky


48. M. Tokár , 79. M. Sedlák , 87. L. Iliev (p.) - 26. J. Peta
0

Poslední utkání podzimu ve Volarech přinesl boj o Černého Petra. Domácí byli po polačase k této nepopulární kartě blízko, ale hosté nezvládli druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se celý podzim a vlastně již třetí rok za sebou hledají

Volarské letiště již dávno není postrachem a i soupeř z Horní Vltavice, ač mám l hochům od Teplé Vltavy úctu, nebýval tak těžkým soupeřem jako je nyní. Hosté hráli bojovně a chytře. Roztáhli hru a nepustili domácí téměř k ničemu. Volarský celek nastoupil v nejsilnější sestavě, ale ani to nebylo v prvním poločase nic platné. Hornovltavičtí drželi krok a když je ve 26. minutě posílá Peta do vedení, Volarští zůstali až do konce poločasu ve stavu nouze. Hosté získali převahu a měli šance, jenže ani oni ani domácí nic nedali a tím se poločas končí.

V druhém poločase domácí zabrali a bylo z toho vítězství, první v soutěži

Tři minuty v této části stačili domácím k vstřelení vyrovnávající branky Tokárem. Od tohoto okamžiku jsou Volarští lepší. Získali převahu a konečně předvedli i ucelený výkon. Hraje se v režii domácích, ale koncovka je tragická. Jak šel čas, šly síly dolů a víc to bylo znát na straně hostí. Vše přišlo až v samotném závěru, v 79. minutě vsítil Martin Sedlák druhý domácí gól a bylo rozhodnuto. V této fázi utkání se hosté již nedokázali srovnat a bylo jasné, že bodově je domácí doženou. Tři minuty před koncem jde míč do obrany hostí, přichází faul a hlavní rozhodčí utkání Václav Heinzl píská pokutový kop. Míč si připravil Lukáš Iliev a nedá Svobodovi v brance hostí šanci. Zápas končí, ale domácí radost je jen Pyrrhovým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Lukáš Iliev dnes gólman.: V dnešním zápase hosté sáhli k tvrdé a místy brutální hře. Naštěstí rozhodčí proti nim odpískal tři pokutové kopy, ale my dali jen jeden. Přehnanou tvrdost ukazovali zejména v soubojích s našimi mladými hráči do kterých zajížděli a slovním doprovodem shazovali. Dnes to nemělo s fotbalem nic společného, ale bohužel i to je obraz okresního přeboru a dnešních zápasů.




Sestavy


TJ Tatran Volary
L. Iliev [-] - L. Hybner [-] , M. Sedlák [-] , V. Kubát [-] , L. Lacina [-] , M. Muzika [-] , M. Tokár [-] , M. Peter [-] , V. Tůma [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - K. Voldřich [-] , J. Jirků [-] , J. Peta [-] , Z. Hődl [-] , J. Bihari [-] , V. Jirkovský [-] , M. Szabo [-] , L. Psotka [-] , D. Halabrín [-] , J. Szabo [-]

ŽK: 68. M. Peter , 87. L. Iliev - 28. J. Bihari , 31. Z. Hődl , 39. K. Voldřich , 74. J. Szabo , 92. J. Jirků .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - NEUMANN Karel, POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.