6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč nad Sázavou ve čtvrteční dohrávce 3.kola dala kanára Jaroměřicím


Branky


30. J. Pešek , 34. M. Trpišovský , 60. M. Turek , 62. M. Turek , 71. L. Kalivoda , 78. M. Nepovím (p.)
0

Ve čtvrtek odpoledne byla na programu dohrávka 3. kola a to zápasem mezi Ledčí a Jaroměřicemi. Hosté z Jaroměřic k zápasu ve 3.kole nedorazili vzhledem ke komplikacím které nastali po cestě. Ledečtí si tak spravili chuť o pár týdnů později avčerejším debaklem 6:0 a vrátili Jaroměřickým porážku z loňské sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměřice nevyužily šance a Ledeč trestala

Zápas začal obranou hrou hostů a čekání na možné protiútoky. Do 30 minuty se dvěma klíčovými zákroky postaral domácí brankář Beránek o to aby se hosté z Jaroměřic nedostali do vedení.

Ve 30 mintě o sobě dal znát kanonýr soutěže Jan Pešek 1:0. Uběhly 4. minuty a domácí šli do vedení 2:0 zásluhou Tripišovského. 

Nadvláda Ledče vyčíslena čtyřmi góly

Dva góly za dvě minuty se podařilo vstřelit Martinu Turkovi a bylo jasné, že s propastným čtyřgólovým mankem jen horko těžko ve zbývající půlhodině hry Jaroměřičtí neco zmůžou.

Na listinu střelců domácího týmu se v 71. minutě zapsal Kalivoda a tenisového kanára trefil z pokutového kopu Martin Nepovím.

Jaroměřice nebodují ani v tomto zápse a s jediným bodem se po osmi kolech shodně drží s Kouty na dně tabulky. Ledeč si spravila chuť po frustrující prohře v Bystřici a na domácí půdě v podzimní části nenašla přemožitele.

 



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - J. Petřík [-] , J. Pešek [-] , P. Pešek [-] , M. Trpišovský [-] , M. Turek [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] (73. L. Vodička [-] ) , M. Nepovím [-] (79. J. Vladyka [-] ) , L. Kalivoda [-] , F. Gramer [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - M. Václavek [-] , M. Svoboda [-] , J. Fruhauf [-] , T. Hambálek [-] - M. Netrda [-] , P. Kurtin [-] (78. M. Macháček [-] ) , J. Stejskal [-] (65. F. Hvězda [-] ) , M. Hutař [-] - M. Hošek [-] , T. Kalay [-] (5. M. Furiš [-] ) -

ŽK: 29. M. Václavek .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.