0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice získávají první bod


Branky


0

Bezbrankový zápas se odehrál v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměňování šancí góly nepřinese

Horké letní počasí vystřídalo podzimní a pro fotbal jistě příjemné. Aktivní vstup domácích do zápasu dal najevo, že by se mohli jaroměřičtí fanoušci fotbalu radovat. Úsměv na tváři z pohledné hry zakončné gólem jim však nevytvořil Hošek. Snahu hostů o dobívání Machynovy brány musela krotit dobře fungující obrana Jaroměřic.

 

O rozdělení bodů rozhodl Macháček

Druhý poločas šel jako přes kopírák a neúspěch v zakončení doprovázel Kalaye i Kubů. Na tabuli svítí 86' a na hřišti se s koncem blíží i větší drzozst hostujícího celku z Košetic. Domácí pod tlakem faulují ve vápně a rozhodčí nekompromisně píská a ukazuje na bílý puntík. Nepříjemné poznámky a vlna nevole se na adresáta, pána v černém, hlasitě šíří z domácího publika. To by se však nesměl Macháček rozhodnout, že nedopustí, aby prošel míč za jeho záda, a bravurně pokutový kop likviduje.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Marek Macháček: Možná byla přísná, ale my už jsme zvyklí, že se s námi rozhodčí nemaže. Ke gólu jsme během zápasu měli blíže. Je to škoda.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , M. Hutař [-] , T. Hambálek [-] - S. Křivánek [-] , P. Kurtin [-] , M. Netrda [-] - M. Hošek [-] (82. J. Stejskal [-] ) , L. Barák [-] - T. Kalay [-] (67. M. Furiš [-] )

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - J. Kordík [-] (86. V. Vlk [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Tržil [-] (64. P. Paťha [-] ) , L. Kubů [-] , D. Bartoška [-] , M. Sovka [-] , L. Hanousek [-] , J. Starý [-] , M. Skořepa [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 21. M. Hošek , 50. P. Kurtin , 85. J. Fruhauf , 90. M. Hutař - 39. Z. Tržil , 71. D. Bartoška .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Stehlík Michal - PŮLPÁN Ondřej, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.