4:1
(1:0)
58. M. Pech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledeč nad Sázavou poráží rezervu Velkého Meziříčí


Branky


0

Ledeč poráží rezervu Velkého Meziříčí přesvědčivým rozdílem tří branek a posouvá se do horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyšší než jednobrankový rozdíl nedovolil hostující brankář Kruba

Domácí hráči nastoupili ke svému druhému zápasu na vlastní půdě proti rezervě Velkého Meziříčí a byli evidentně při chuti. Nejen jejich výhra z minulého kola na hřišti Pelhřimova, ale i předchozí tři zápasy, ze kterých nasbírali 7 bodů napověděly v jakém fotbalovém duchu by se měl tento zápas nést.

 

Byl to právě domácí tým, který vstoupil do zápasu podle očekávání a útok střídal útok. Herní převaha byla jen otázkou času, než se asi stovka diváků dočká branky.

 

Důvod k radosti nastal v 18 minutě po přesném zásahu Tripišovského. Kdo však očekával gólové hody byl vyveden z omylu hostujícím brankářem Krubou, který zlikvidoval vyložené šance. Nejprve si chtěl gólovou oslavu zopakovat Tripišovský, následně si neporadil ani Pešek.

 

Hosté se k ohrožení brány Bezděka dostávali jen v případu standartních situací. Především přímý kop za hranicí velkého vápna v závěru poločasu nadělal největší potíž Bezděkovi, který konečky prstů změnil směr nesoucí se rány a míč orazítkoval břevno.

Gólový nástup domácích

Během osmi minut se lovil míč ze sítě čtyřikrát! Vše nastartoval domácí Pešek v 52 minutě 2:0. Neuběhlo snad ani šedesát sekund a po nedorozumění mezi hráči Velkého Meziříčí se šance chopil Turek 3:0. Jakoby domácí tento stav naplnil. Polevení tempa hry využili právě hosté, kteří se v šestnáctce dostali lacině k míči a Bezděk byl proti Pechovi bezmocný 3:1.

 

Tuto kosmetickou naději na zvrat záhy z rohového kopu objasnil Gramer a svou brankou ukázal kde body zůstanou 4:1



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Petřík [-] , P. Pešek [-] , J. Pešek [-] (77. R. Kuja [-] ) , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , M. Turek [-] (82. D. Popek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , F. Gramer [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - A. Vlk [-] , M. Pech [-] (81. Z. Nováček [-] ) , J. Čermák [-] (72. R. Hlávka [-] ) , L. Liška [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , M. Nevoral [-] , F. Mužátko [-] (83. M. Zedník [-] ) , V. Pavelec [-] , M. Bouček [-]

ŽK: 35. J. Gramer , 40. M. Toula , 48. M. Turek , 58. P. Pešek , 73. J. Pešek - 35. D. Krčál , 64. R. Kruba , 70. M. Pech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - POJEZNÝ Karel, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.