1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice vítězně v Okříškách


Branky


0

Bystřice si odváží 3 body z Okříšek, které jsou pro mnohé dosavadním překvapením soutěže. Zápas byl opepřen několika zvraty v utkání i červenou kartou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadvláda Okříšek ustupovala

Zhruba dvě stovky diváků si přišlo na dramatickou podívanou. V 11. minutě posílá domácí tým Radek Ryšavý z protiútoku do vedení. První polovina poločasu se odvíjela podobným způsobem, ale domácím se nepodařilo skóre navýšit. To  hrálo na noty hostům z Bystřice a začali se v zápase dostávat více do svého herního tempa, které zůročili vyrovnávající brankou z přímého kopu v závěru poločasu. Úspěšným střelcem se stal Tomáš Padrtka.

 

 

Oslabená Bystřice vítězí v závěru

Druhý poločas začal aktivní hrou ze strany domácích hráčů a snaha dostat se znovu do vedení byla přetavena v početní výhodu domácích.

Ve 49. minutě využil nedorozumění, které vzniklo ve spolupráci obranných řad a brankářem Mrňousem Bystřického týmu drze Ryšavý, který si míč stihl předkopnout a Mrňous, tak mimo pokutové území musel gólovou situaci zastavit za cenu červené karty. Mezi třemi tyčemi tak proběhla náhrada a to v podání obránce Marína Svobody.

Pro Bystřické hráče tímto začala hra v deseti a do konce tohoto zápasu zbývala celá čtyřicetiminutovka, se kterou si poradili na výbornou! Týmovým výkonem ukázali z jakého důvodu jim náleží už druhé kolo první místo v dosavadním ročníku soutěže. Hra byla zcela v jejich režii a parta s Okříšek si ani s početní výhodou nevěděla rady.

Zápas gradoval v 89. minutě, kdy dostali hosté výhodu přímeho kopu, ke kterému se postavil Martin Malý a střelou na zadní tyč Fialovy brány, tak mohla propuknout ta pravá fotbalová eufórie.

 

Vítězný pokřik v kabinách můžete vidět v následujícím odkazu:

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1534760133278098&id=339388662815257



Ohlasy k zápasu



SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Svoboda: Předvedli jsme velice dobrý týmový výkon a zaslouženě vyhráli, především za druhý poločas.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Binka [-] , R. Tůma [-] (57. V. Bastl [-] ) , Z. Ryšavý [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] (91. L. Mašek [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] (71. T. Dočkal [-] ) , M. Dočekal [-] , J. Tekal [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - M. Mezník [-] , T. Padrtka [-] (92. P. Bajgar [-] ) , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] (85. T. Samek [-] ) , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , Z. Sklenář [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (81. J. Smolík [-] )

ŽK: 33. R. Ryšavý , 37. R. Tůma , 56. O. Široký , 69. M. Zeman , 85. J. Tekal - 45. M. Mezník , 56. T. Padrtka , 81. J. Chocholáč . ČK: 93. M. Zeman - 49. J. Mrňous .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: FOTR Jan - NIEDERLE Zdeněk, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.