Skvělá forma Náměště zahnala Černíč do kouta


Branky


0

Nestává se moc často, aby na světelné tabuli svítil výsledek s rozdílem osmi branek. Takový pohled se naskytl divákům nedělního zápasu mezi Náměští a Černíčí. Domácí doslova válcovali hosty, kterým tak nezbývá nic jiného než se z nepovedeného mače poučit, oklepat a co nejrychleji na něj zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neprůstřelná Náměšť

Jakmile se odpískal začátek zápasu, začala Náměšť na domácím hřišti předvádět neskutečnou show. Hned v 7. minutě otevřel skóre po centru Klímy hlavičkou David Svoboda.

 

Další příležitost pro náměšťské hochy se naskytla v 19. minutě a byl to znovu Svoboda, kdo střílel – tentokrát netradičně pravou nohou. Během pár minut se schylovalo k další brance, avšak Kučerův míč trefil břevno.

 

Do přestávky se síť černíčské branky třepotala ještě dvakrát, a to ve 32. minutě díky perfektní střele Romana Durajky a v 37. minutě, kdy skóroval Klíma.

Naprosto odevzdaná Černíč

Ani druhý poločas nezačal pro Černíč slibně. Hned ve 49. minutě se po rohu hlavou prosadil Jakub Tržil a Náměšť svého soupeře nadále přehrávala.

 

V 63. minutě došlo na domácí straně tribuny k dvojnásobnému jásotu, to když David Svoboda zkompletoval svůj hattrick. Po této události s dobrým pocitem opustil hřiště, na něž místo něho nastoupil Tomáš Tržil, jež po výborné přihrávce Klímy vstřelil v pořadí již sedmý gól.

 

Na konečných 8:0 upravil z pokutového kopu v 88. minutě Kučera.



Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - BENEŠ Jiří, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.