FOTO: Přestřelka skončila dělbou bodů


Branky


7. M. Laš , 33. M. Sobotka , 35. M. Sobotka , 77. J. Illek - 25. A. Jinek , 68. J. Dvořák , 83. J. Dvořák , 86. J. Janů
0

Rapotičtí v první půli vytěžili z minima maximum. Vedení si udrželi až do samotného závěru, kdy však hosté vyrovnali a zaslouženě si odvezli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka dvakrát skóroval

Rapotice držely sérii šesti výher v řadě, zatímco hosté čekali na výhru od třetího kola, a tak bylo jasné, kdo je v utkání favoritem.

 

Domácí se dostali do vedení hned v 7. minutě, kdy faul na hranici velkého vápna potrestal Milan Laš a vymetl šibenici - 1:0. Vedení domácí uklidnilo, ale možná až moc. Otěže zápasu začali přebírat hosté a v krátkém sledu měli několik šancí. V samostatném úniku se však dvakrát neprosadil Plhal a Tomáš Laš vychytal i Dvořáka. Michal Šacl Laše překonal, ale trefil jen břevno. Vyrovnání hostům přinesl v 25. minutě Jinek, který přímý volný kop zakroutil přesně k tyči - 1:1. Domácím ke skórování stačilo málo. V 33. a 35. minutě se dvakrát prosadil kanonýr Michal Sobotka, když si při obou gólech identicky přehodil obránce hostů a nekompromisně zakončil. Do kabin tak odcházeli rapotičtí s dvou gólovým náskokem.

Hosté v závěru srovnali

Úvod druhé půle patřil Radešínské Svratce. Před Laše létal centr za centrem. V největší šanci se zjevil Jinek, ale branku netrefil. Zaslouženého snížení se hosté dočkali v 68. minutě, kdy Plhalovu přihrávku zužitkoval Dvořák - 3:2. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale další branka padla na druhé straně, kdy se k přímému volnému kopu postavil v 77. minutě Illek a jeho střela zaplula do šibenice - 4:2. V 83. minutě byli hosté důraznější v pokutovém území a míč do domácí svatyně doklepl Josef Dvořák - 4:3. V samotném závěru se ke standardní situaci postavil Jiří Janů a domácí obránce jeho centr srazil za bezmocného Laše - 4:4. To však nebylo vše. V nastaveném čase se do velké šance řítil Michal Sobotka, ale Chrástovu branku netrefil.

 

Rapotice po dlouhé době ztratily body a v příštím kole hrají znovu doma, tenrokrát s Polnou. Radešínská Svratka se v příštím kole vydá do Štěpánova.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Svratka poslední dobou ztrácela dech, ale u nás se prezentovala odvážným, bojovným a herně velmi dobrým způsobem. Díky výbornému brankáři Lašovi byl stav po půli 3:1. Ve druhé půli Svratka ještě přidala na aktivitě a dokázala snížit. Za chvíli jsme však odskočili opět do dvoubrankového vedení a i přes snahu Svratky jsme jej měli udržet. Hosté si však za své nasazení bod zasloužili. Nám se utkání příliš nepovedlo, remíza je z mého pohledu zasloužená, i přesto, že o svém vítězství mohly oba celky v závěru rozhodnout.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Napočítal jsem dvanáct našich šancí. Především za stavu 1:0 pro Rapotice jsme jich měli snad pět. Naštěstí jsme v hektickém závěru urvali alespoň bod. Bohužel dostáváme laciné branky a na tom musíme zapracovat.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - JÍLEK Lukáš, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.