Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka i inzultace sudího - to vše bylo k vidění v Rokytnici


1

V Rokytnici padlo všech šest branek v první polovině. Po přestávce sudí Půlpán odpískal penaltu pro domácí. Tuto situaci neunesl hostující Šikula a sudího inzultoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první poločase

V Rokytnici se hrálo o důležité body. Oba týmy se pohybují ve spodní části tabulky, a tak bylo o co hrát.

 

Domácí začali velice aktivně a již v 1. minutě se dožadovali penalty za hru rukou. Nedvědice byla zpočátku pod tlakem, ale v 6. minutě se z první šance prosadil Jakub Veselský, který z malého vápna neměl problém zakončit - 0:1. V 18. minutě vyslal Syrový do šance Vahil’u, který obešel brankáře Tužinského a vyrovnal na 1:1. O tři minuty později si s nedvědickou obranou pohrál Železník a ránou z vápna vymetl všechny pavouky v šibenici a poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

Ve 30. minutě se domácí radovali už z dvougólového vedení, Hakl prošel do vápna jak nůž máslem a na zlatém podnosu naservíroval přesný míč Herbrychovi, který z malého vápna v pohodě zakončil - 3:1. Rokytnice si vedení dlouho neudržela, během pěti minut již bylo srovnáno. Ve 32. minutě se podruhé trefil Veselský a o dvě minuty později Štefka. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Šikula inzultoval sudího

Hned ve 48. minutě uviděl hostující David Mareš druhou žlutou kartu a šel předčasně do sprch. V 54. minutě odpískal sudí penaltový zákrok na Kašiára, nedvědický Šikula to neunesl a rozhodčího sejmul. Rozhodčí byl pořadateli odveden ze hřiště, přijela záchranka s policisty a zápas byl předčasně ukončen. Zápas tak bude pravděpodobně kontumován ve prospěch domácího týmu.

 

Rokytnice v příštím kole přivítá Stařeč. Do Nedvědice přijede Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dominik Kašiar (hráč): Soupeř nám brzy vstřelil branku, ale pak jsme dokázali otočit na 3:1. Ještě do půlky jsme ale náskok po hloupých chybách promrhali. V 54. minutě sudí pískl penaltu na mě a hostující hráč inzultoval rozhodčího.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] , O. Štefánek [-] , M. Štork [-] , J. Železník [-] , D. Kašiár [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] , D. Mareš [-] , M. Havlíček [-] , J. Doušek [-] , F. Škutchan [-] , J. Burýšek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 39. M. Prokeš - 13. D. Mareš , 33. M. Havlíček . ČK: 48. D. Mareš .
Hráči zápasu: J. Železník - J. Veselský .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2017 23:29
kretenovi ktery si dovoli v B tride inzultovat rozhodciho nenalezi nic jineho nez dozivotni distanc..a doufam ze se na utkani byli podivat jeho deti..aby videli jake je jejich tatinek hovado..a je me lito maminky..chudak zenska ktera musi zit kazdy den s agresivnim zamindrakovanym a nasilnickym primitivem..hnus