0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Polné rozhodl Souček, domácí v závěru neproměnili penaltu


Branky


0

Milan Souček byl tím, kdo po týdnu opět rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Měřín těsně vyhrál v Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souček otevřel skóre

V Polné se utkaly týmy z rozdílných pólů tabulky. Domácím se nevyvedl start do soutěže a díky tomu bojují v dolních patrech tabulky. Měřínským se daří a v posledním kole hráli o druhé místo za Rapoticemi.

 

Za silného větru a na těžkém terénu se v Polné zejména bojovalo. Domácí ve druhém domácím zápase v řadě vsadili na zkušeného exjihlavského střelce Tomáše Kaplana, ale ten se oproti zápasu se Štěpánovem gólově neprosadil.Hned v 7. minutě se vyznamenal hostující brankář Hladík, chvíli na to se do šance dostal měřínský Šoukal, ale o osudu celého utkání se rozhodlo v 11. minutě, kdy Svatopluka Rychteckého překonal tahoun Měřína Milan Souček, který napřáhl za hranicí velkého vápna a střelu směřující nad bránu vítr sfoukl pod břevno - 0:1. Do šancí se dostávali i domácí, ale Jan Hladík byl v hostující svatyni bezchybný, a tak šli do kabin spokonější svěřenci Karla Kružíka, kteří mohli navýšit vedení při šancích Koženého a Šoukala.

Ve druhém poločase branka nepadla

Rezerva divizního Slavoje se ve druhénm poločase snažila vyrovnat a dostala se do tlaku. Nejprve se však v šanci zjevl Souček, ale nedal. Do šancí se však domácí Polná dostávala horko těžko, a když už se jí to povedlo, tak měli problém v koncovce. Když už domácí Hladíka překonali, tak ho zaskočil na brankové čáře Bublán, a když další šanci spáli i Souček, tak se zdálo jasno. V 89. minutě však Kolda fauloval domácího hráče v pokutovém území a pískala se penalta. K míči se postavil bývalý hráč Měřína Korber, ale Hladíka nepřekonal.

 

Polnou čeká v těsném souboji v druhé polovině tabulky velmi těžké jaro. Měřínští musí být s podzimem nadmíru spokojeni, vždyť přezimují na druhém postupovém místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Tentokrát jsme si asi nezasloužili vyhrát. Když se na to podívám nezaujatě, tak to byl klasický remízový zápas. Soupeř měl větší tlak a více šancí. My jsme si ale konečně vybrali kousek štěstí, které nám chybělo v některých jiných zápasech. Musím ale pochválit všechny kluky za bojovnost, kterou ukázali ve chvíli, když se úplně nedaří. Pochválit je musím samozřejmě za celý odehraný podzim. Po příchodu nových hráčů to chvilku trvalo než si všechno sedlo, ale teď předvádíme fotbal, se kterým můžu být spokojen.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (67. L. Čaloud [-] ) , F. Gondek [-] , T. Kaplan [-] , J. Korber [-] , D. Voráč [-] (46. V. Formáček [-] ) , J. Vampola [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Holas [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Hrůza [-] , J. Šoukal [-] (65. T. Kuřátko [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kolda [-] , M. Kožený [-] (84. D. Polák [-] ) , D. Jonáš [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] (74. M. Hladík [-] )

ŽK: 44. M. Kožený , 90. M. Souček , 90. M. Kolda .
Hráči zápasu: D. Hrůza , M. Souček , J. Hladík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUDA Josef - KŘÍŽ ING. Karel, HABČÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.