FOTO: Rapotice rozdrtily Luka


Branky


16. M. Laš , 44. M. Sobotka , 55. M. Laš , 59. M. Škorpík , 72. P. Sobotka
0

V Lukách se čekal vyrovnaný zápas, ale nakonec bylo vše jinak. Rapotice jasně vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už po půli

V Lukách nad Jihlavou se očekával vyrovnaný zápas týmů z čela tabulky. Opak byl však pravdou. Rapotičtí se lépe vypořádali s nepříznivými klimatickými podmínkami a svému soupeři uštědřili nepopulárního "bůra." Čekalo se i na souboj kanonýrů Filipa Tomana a Michala Sobotky. Domácí útočník se ale v zápase neobjevil.

 

V prvním poločase hrály s větrem v zádech Rapotice, čehož využili k dvoubrankovému poločasovému vedení. K vedení hostům pomohli standardní situace, které zužitkovali. Nejprve se v 16. minutě po rohu Michala Sobotky nejlépe zorientoval kapitán hostí Milan Laš - 0:1. Loučtí se snažili využít jakékoli  možnosti k brejku, ale když už nezakročila hostující obrana v čele s velmi dobře hrajícími stopery Sobotkou a Lašem, tak byl na svém místě Tomáš Laš. Na druhou branku se čekalo až do poslední minuty první půle, kdy se opět po standardní situaci postaral o dvoubrankové vedení Rapotic Michal Sobotka - 0:2. 

 

Rapotice přidaly tři góly

Hrstka domácích fanoušků očekávala, že se jejich hráčům povede s větrem v zádech mnohem lépe, ale to se nestalo. V 55. minutě se totiž po standardní situaci prosadil Martin Laš a zvýšil na rozdíl třídy - 0:3. Po této brance domácí rezignovali a hosté pohodlně dokráčeli k vítězství, když vsítili ještě další dvě branky. V 59. minutě si na své konto připsal branku Michal Škorpík, který zužitkoval přihrávku Michala Sobotky - 0:4. Na 5:0 zvýšil z dorážky v 75. minutě Petr Sobotka, který si připsal premiérovou trefu v dresu Rapotic.

 

Rapotice díky zaváhání konkurentů odskočily svým pronásledovatelům o čtyři body. Luka nad Jihlavou se ve vyrovnaném čele tabulky propadla na šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Hosté hrozili hlavně po standardkách a v prvním poločase z nich i díky větru prosazovali. I my jsme těchto podmínek chtěli ve druhém poločase využít. To se nám ale nepovedlo po třetí brance bylo rozhodnuto.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - J. Šimek [-] , M. Kubeš [-] , I. Kucarov [-] , D. Čaloud [-] - P. Švaříček [-] , H. Hanáček [-] (57. M. Pešák [-] ) , D. Stejskal [-] , L. Tuma [-] (62. D. Sommer [-] ) - F. Flesar [-] , F. Bulant [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (75. P. Císař [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Laš [-] (70. P. Opálka [-] ) , M. Škorpík [-] , J. Illek [-] , T. Švarc [-] , P. Sobotka [-]

ŽK: 26. M. Kubeš , 62. F. Bulant - 65. M. Škorpík .
Hráči zápasu: P. Sobotka , M. Laš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - POJEZNÝ Karel, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.