5:3
(4:1)
12. T. Prokop
70. T. Prokop
88. V. Beneš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 15:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov bojoval, na výhru to přesto nestačilo


Branky


10. J. Kratochvíl , 27. Z. Pahr , 28. M. Moravec , 40. M. Moravec , 89. J. Šmíd - 12. T. Prokop , 70. T. Prokop , 88. V. Beneš (vl.)
0

Ambiciózní tým z Čejova vyrazil k utkání, které pro ně bylo skutečnou výzvou. Maraton Pelhřimov dlouhodobě patří k favoritům soutěže a každý bod získaný v utkání s nimi má cenu zlata. Čejov však během prvního poločasu inkasoval hned čtyřikrát a zdálo se, že je hotovo. Druhý poločas byl však obrazem naprosto jiného utkání a Čejov nakonec ještě sahal po bodu. Gólem na 5:3 ale definitivně rozhodl ve prospěch domácího týmu Jan Šmíd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov nakupil několik zásadních chyb a do šatny si odnesl 4 góly

Ve čtvrtém kole Poutník ligy přijel prozatím první TJ Sokol Čejov na horkou půdu do Pelhřimova v roli outsidera, který může kousat a nenechá zkušeným borcům z Maratonu nic zadarmo. Již první minuty ale potvrdily to, co je zvykem, tedy to že Maraton bude povětšinu zápasu držet míč na svých kopačkách a vynikat svou kombinační hrou, zatímco Čejov se bude muset spoléhat na rychlé brejky. Na podmočeném trávníku však dělal Čejovu problém hlavně míč a když už se k němu dostal, téměř okamžitě ho poslušně vrátil svému soupeři. Skóre utkání tak načal už v 10. minutě Pelhřimov po centru z pravé lajny na velké vápno přímo k Janu Kratochvílovi, který se střelou k tyči nemýlil. TJ Sokol ale přispěchal s překvapivě rychlou odpovědí. Už ve 12. minutě totiž stav na 1:1 srovnal Tomáš Prokop. Bleskové vyrovnání ale Čejovu herně nikterak nepomohlo. Stále kupili jednu chybu vedle druhé a to umožňovalo Maratonu využívat volného prostoru, který tím vznikal. Na několikrát se na brankové čáře blýskl brankař Krupička, přesto však dalšímu gólu Maratonu nezabránil. Kdo jiný, než zkušený střelec Zdeněk Pahr se mohl prosadit. Dostal více prostoru, než by bylo zdrávo a střelou do šibenice vrátil Maratonu vedení zpátky. Utekla sotva minuta a Pelhřimov přidal další gól, po individuální chybě hostujícího stopera rozvlnil síť Martin Moravec. Do konce poločasu přidal ten samý hráč ještě jeden gól a za stavu 4:1 to s Čejovem vypadalo prachbídně.

Hosté se herně zlepšili, obrat však už nedokonali

Do druhého poločasu nastoupil Maraton s pozměněnou sestavou, kdy vystřídal hned 4 hráče, mezi nimi Zdeňka Pahra a Tomáše Jeřábka, tedy jedny ze svých základních pilířů. Díky tomu a i díky brankaři Krupičkovi, který stále držel naději na solidní výsledek měl Čejov šanci se vrátit znovu do zápasu. Maraton několik svých šancí neproměnil a v 70. minutě snížil na 4:2 Tomáš Prokop. Když už to vypadalo, že se utkání v klidu dohraje, unikl po lajně aktivní David Vincenc, předložil míč Jiřímu Rohovcovi a ten s pomocí teče domácího obránce Vlastimila Beneše vstřelil kontaktní gól. Čejov vsadil všechno na útok, neměl co ztratit přesto místo vstřelení vyrovnávacího gólu ještě jeden inkasoval. Kombinace Maratonu skončila až u nohou Jana Šmída, který tváří v tvář Martinovi Krupičkovi uspěl a určil konečný stav utkání na 5:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme jeli hrát úplně jiný fotbal než jsme hráli. Maraton nám nic nedovolil, my jsme hráli otřesně a ustrašeně. Nakonec jsme sahali po bodu, který bychom si však po takovémhle výkonu nezasloužili. Je potřeba se oklepat a jít na další kolo.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. B. Růžek [-] ) , K. Musil [-] (46. J. Šmíd [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , T. Jeřábek [-] (46. T. Vaněk [-] ) , J. Mareš [-] (46. R. Hejda [-] ) , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , M. Podhráský [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] (28. J. Rohovec [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Prokop [-] , D. Vincenc [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] (76. O. Doležal [-] ) , P. Nápravník [-] , J. Cvrček [-] (66. J. Hložek [-] ) , O. Beneš [-] (28. R. Smrčka [-] ) , P. Pech [-]

ŽK: 35. T. Jeřábek , 35. M. Moravec , 90. T. Vaněk - 83. R. Smrčka .
Hráči zápasu: J. Šmíd , M. Moravec - M. Krupička , T. Prokop .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: TŮMA Petr - HERNA Václav (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.