4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daniel Starý hattrickem dorazil oslabený Budíkov


Branky


11. T. Dedera , 21. D. Starý , 74. D. Starý , 89. D. Starý
0

K utkání čtvrtého kola vyjel Budíkov na půdu Ústrašína, který doposud měl v kolnce vítězství nulu. Kdo však počítal s vyrovnaným zápasem, ten se hrubě zmýlil. TJ Rovnost na rozdíl od minulého povedeného utkání s Maratonem Pelhřimov nastoupil ve značně pozměněné, ale hlavně oslabené sestavě, která, jak se v průběhu utkání ukázalo, Ústrašínu mnoho trápení ani starostí nenadělala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústrašín zápasu dominoval a šel brzy do vedení

TJ Rovnost Budíkov chtěl navázat na dobrý domácí výkon z domácího hřiště proti Maratonu, bohužel pro ně se tak nestalo. Již první minuty napovídaly, kdo bude v dnešním zápase udávat tempo. Silně improvizované sestavě Budíkova se na hřišti vůbec nedařilo, Ústrašín svého soupeře od prvních minut jasně přehrával a šel i poměrně brzy do vedení, kdy se v pádu hlavou po standartní situaci prosadil Tomáš Dedera. Při slibně rozjíždějících se akcích Budíkova byla znát zejména absence jejich útočníka číslo jedna, Lukáše Kavky, jehož rychlost a schopnost obejít obránce byla v řadách hostů hodně znát. To pro změnu Ústrašín hrál oproti svému soupeři ve velké pohodě a ve 21. minutě přidal další gól, tentokrát ho měl na svědomí Daniel Starý. Domácí Ústrašín měl hru zcela pod svou kontrolou, svému soupeři nic moc nedovolil. Do konce poločasu však ani domácí nedokázali přidat další gól a tak se do kabin šlo za ještě hratelného stavu 2:0.

Budíkovské trápení ukončil hattrickem Daniel Starý

Stejně jak probíhal první poločas, tak začal i ten druhý. Jalový Budíkov se na žádný výraznější odpor nezmohl, spíše jen plnil roli komparzu a dominance Ústrašína byla čím dál tím více znát. Gólově se ale přesto v druhém poločase dlouho nedokázal prosadit. Na poslední půlhodinu se do hry v dresu TJ Rovnost Budíkov dostal i druhý brankař hostů Michal Bláha, jehož přítomnost by byla přeci jen vítána spíše na brankové čáře. Vzhledem k tomu, s jakou soupiskou vyrazil Budíkov do Ústrašína však nebylo na zbyt. Navíc netrvalo dlouho a za Ústrašín přidal svůj druhý gól v utkání Daniel Starý. Hosté také nebyli zcela bez šancí, dvě velké tutovky však promarnili a ani v dalších šancích se zakončujícím hráčům nevedlo úplně podle představ. Navíc se ještě v posledních minutách znovu prosadil Daniel Starý, který tímto gólem završil svůj hattrick i celkový gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu



TJ Rovnost Budíkov
Michal Bláha (brankař TJ Rovnost Budíkov): Bohužel se nám po téměř kompletní sestavě proti Maratonu nepodařilo jet do Ústrašína v podobné sestavě. Mě osobně přístup některých hráčů, co s námi nejeli, hodně zklamal. Výkon našeho týmu byl po všech stránkách mizerný a vypadá to že i tuto sezónu bude náš hlavní cíl záchrana v soutěži.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Dedera [-] (76. R. Hájek [-] ) , D. Starý [-] , M. Šoula [-] (20. P. Nápravník [-] ) , T. Jírů [-] (69. P. Seknička [-] ) , T. Kubiska [-] (76. P. Mazanec [-] ) , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , Š. Tůma [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - F. Žáček [-] , M. Vodrážka [-] - T. Šeda [-] - Z. Kratochvíl [-] - T. Bleha [-] (62. J. Bleha [-] ) , J. Zadina [-] , J. Novák [-] , D. Šeda [-] (62. M. Bláha [-] ) , L. Tománek [-] , T. Janák [-]

ŽK: 40. T. Dedera - 49. T. Bleha , 77. F. Žáček , 78. M. Vodrážka , 84. J. Zadina .
Hráči zápasu: D. Starý .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - NOVÁK Petr (N), HAVEL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.