3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zatím neporažený Tatran čeká stále na svou první letošní výhru


Branky


2. P. Tůma (p.) , 14. P. Příhoda , 45. P. Novák - 7. T. Paťha (p.) , 25. J. Markvart , 78. D. Roubal
0

Tatran stále čeká na první letošní výhru. Asi tak by se dal charakterizovat zápas s Jiřicemi, které se po mizerné sezóně, kde se zachraňovaly na poslední chvíli, vzchopily a letos předvádějí výborné výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start, dvě penalty a pět gólů za jeden poločas

Do zápasu nastoupily Jiřice na domácím hřišti, podpořeni početnou fanouškovskou základnou a Tatranu od prvních minut nic nedarovaly. Odměnou jim byla penalta už ve 2. minutě utkání, která následovala po nedůrazu a chybě při rozehrávce stopera Tatranu, Ladislava Chvalkovského, kterou bezpečně proměnil Petr Tůma. Tatranu se po fotbalové stránce nedařilo. Zdobila jej hlavně tradiční bojovnost, která přinesla velmi brzké vyrovnání, když David Roubal vybojoval ve vápně domácích pokutový kop. Ten pak proměnil již tradiční exekutor Tatranských penalt, brankář Tomáš Paťha. Psala se teprve 7. minuta zápasu. Domácí byli stále aktivnější, nicméně šancí na obou stranách bylo velmi málo. Další z útočných akcí, která zpočátku nevypadala jako gólová ovšem gól přinesla. Ve 14. minutě střelou z voleje zavěsil po lehké teči obránce Tatranu Petr Příhoda. V tu chvíli už se Tatran začal, byť pomalu, ale přece zvedat a předvedl pár pěkných fotbalových kombinací, které ovšem gólem neskončily. Další vyrovnávací branku Tatranu ve 25. minutě zařídil opět velmi dobře hrající David Roubal, který naprosto přesně mířeným centrem nalezl ve vápně dobře postaveného Jana Markvarta, ten se dokázal odpoutat od svého Jiřického strážce a bez problémů vyrovnal. Čtyři branky během pětadvaceti minut věštily zajímavou přestřelku. Nicméně do konce prvního poločasu už Tatran branku domácích nijak vážněji neohrozil. Naopak Jiřicím se podařilo vstřelit vedoucí gól přesně ve 45. minutě, kdy se po individuálním průniku dostal před brankáře Tatranu Petr Novák a své sólo zakončil, byť s troškou štěstí, gólem. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí.

Na góly skoupý druhý poločas přinesl z pohledu Tatranu alespoň vyrovnání

Do druhého poločasu nastoupil už jiný Tatran a postupně přebíral otěže zápasu. Domácí se už na žádné vážnější ohrožení Paťhovi branky nezmohli. Odměnou Tatranu za zlepšený výkon ve druhém poločase byla vyrovnávací branka ze 78. minuty. Filip Košťál načechral balon přesně na hlavu Davida Roubala a ten vyrovnal. Závěr zápasu už žádné šance a branky nepřinesl, a tak se soupeři rozešli s výsledkem 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Utkání bylo více o bojovnosti, než o kráse. Bylo k vidění pár povedených brejků na obou stranách, které ale pramenily ze zbytečných ztrát. Chyběla mezihra a klid na míči. Utkání bylo plné soubojů, tak jak tomu v zápasech s Řečicí bývá. Ač jsme chtěli 3 body, tak remíza byla nakonec spravedlivá.




Sestavy


SK Jiřice
O. Vitera [-] - R. Čepl [-] , P. Hložek [-] , J. Jůzl [-] , M. Hájek [-] , P. Novák [-] , J. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , P. Tůma [-] , M. Petřík [-] , T. Jůzl [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-] - J. Duchan [-] , Z. Kubíček [-] - Z. Káva [-] , J. Markvart [-] - J. Keller [-]

ŽK: 81. J. Vincenc , 87. M. Hájek - 2. L. Chvalkovský , 15. J. Popovič .
Hráči zápasu: P. Novák - D. Roubal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Jan - SADSKÝ Stanislav (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.