Pacov v Lukavci splnil povinnost výhrou 3:1


Branky


21. L. Krill - 31. P. Gavrecký (p.) , 32. J. Přibyl , 72. R. Doležal
0

Dosavadní průběh sezóny se Pacovu "B" kdovíjak nedaří. Po čtyřech zápasech měli na kontě pouze jednu výhru a tři porážky, což se u jednoho z favoritů rozhodně nečekalo. To Lukavec sezónou zatím proplouvá tak nějak podle očekávání. Ode dna tabulky se nijak nevzdálil, ale bez bodů a šancí poskočit tabulkou směrem nahoru také není. Tentokrát je však čekala o poznání těžší mise než minulý víkend s Plačkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový obrat strhl vedení na stranu Pacova

Zatím se TJ Slavoj Pacov "B" prezentuje poměrně mdlými výkony. Před tímto zápasem dvě předchozí kola prohrál, přičemž domácí porážka od Počátek patří mezi ty méně oekávané ztráty. No a ani tentokrát to hosté neměli nikterak snadné. Lukavec hrál od začátku zápasu aktivně s velkou chutí a vidinou zaskočit nováčkovským nadšením svého v soutěži o poznání zkušenějšího soupeře. Po dvaceti minutách hry to také vyšlo. Na konci útočné akce byl letos zatím nejlepší střelec TJ Start Lukavec, Luboš Krill, který nezaváhal a svůj celek poslal do překvapivého vedení. Po inkasovaném gólu se zmátořili i hosté. Trvalo to přibližně deset minut. Po faulu v domácím pokutovém území zapískal rozhodčí Poul penaltu, kterou poslal za záda brankaře Ludvíka Pavol Gavrecký. Na časomíře uběhla pouze minuta a pacovští šli dokonce do vedení, kdy gól na 2:1 pro Pacov vsítil Jan Přibyl. To byla pro domácí ledová sprcha, schytat dvě tvrdé rány v takto krátkém časovém rozmezí. Do konce poločasu zbývala ještě necelá čtvrthodinka, přesto se diváci již žádného dalšího gólu nedočkali.

Lukavec se do konce utkání už prosadit nedokázal

Snaha se ve druhém poločase Lukavci odepřít nedala, přesto se jeho hráčům nedařilo vypracovat si vážnější gólovou šanci, která by mohla skončit gólem. Zkušenější hráči TJ Slavoje měli zápas pod kontrolou a v sedmdesáté druhé minutě k tomu navíc přidali i potvrzující gól, který domácím definitivně zlomil vaz. Rudolf Doležal vstřelil gól na 3:1 a šance na zvrat skóre byly minimální. Tím spíše, že dokonce utkání již žádný další gól nepadl.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Pacov asi může být rád, že po sérii dvou po sobě jdoucích proher (1:3 s Horní Cerekví a 0:3 s Počátkami) narazil právě na Lukavec, který je v soutěži nováčkem a i průběh zápasu ukázal, že kvalita a zkušenosti jsou na straně hostujícího celku. Přesto bude muset Pacov zabrat i v dalších zápasech, aby v soutěži dostál své pověsti.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - ZAMRZLA Milan (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.