3:1
(1:0)
59. T. Prokop (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolecké derby vítězně pro Jiřice


Branky


42. P. Tůma , 54. P. Tůma , 69. J. Vincenc - 59. T. Prokop (p.)
0

Konfrontace dvou týmů, kterým se letos zatím nadstandartně daří. To bylo utkání mezi třetími Jiřicemi a druhým Čejovem. Ambiciózní hosté vyrazili do Jiřic vyhrát, získat tři body a neztratit krok s Maratonem Pelhřimov. Předpokládaný plán však nevyšel. Jiřicím se znovu povedlo z role outsidera utkání vyhrát a druhé místo v tabulce tak přebírají oni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice gólem do šatny načali soupeře z Čejova

Na podmočeném trávníku a za nepříznivého počasí začali oba dva týmy pozvolně. K vidění byly spíše souboje o míč než okupování soupeřovy brány. Slibně rozjíždějící šance měli po dvaceti minutách hry oba dva týmy. Centr do vápna v podání Jiřic však v dobré pozici útočícímu hráči proletěl mezi nohama a šance Čejova šla napodruhé po úspěšném obranném bloku nad bránu. Čejov měl sice více ze hry, přes pevnou jiřickou obranu se však útočící hráči nedokázali prosadit. Když se už zdálo, že první poločas skončí bez gólů, přišla hrubá chyba obránce Čejova, který dlouhý nákop Jakuba Vincence pouze protečoval za sebe, do volného prostoru si seběhl Petr Tůma a střelou z úhlu prostřelil brankaře Krupičku. Čejov tak schytal hodně studenou sprchu a bylo jasné, že svou hru bude muset rapidně zlepšit, bude-li chtít z Jiřic s sebou domů odvést body.

Čejov si na obraně soupeře vylámal zuby, navíc ještě dvakrát inkasoval

Čejov poučený z chyb v prvním poločase nastoupil do toho druhého s velkou chutí strhnout zápas na svou stranu. Velký tlak však k přímému ohrožení soupeřovy brány nevedl, naopak z protiútoku se po centru Petra Příhody prosadil hlavičkou jiřický Petr Tůma a skóre už bylo 2:0 pro domácí. Chvíli na to se ale Čejov znovu dostal do hry. Ve vápně Jiřic se po faulu skácel k zemi Jiří Rohovec a rozhodčí zapískal penaltu. Na ty má Čejov Tomáše Prokopa, který neselhal a zařídil snížení na 2:1. TJ Sokol Čejov ucítil šanci a hnal se za vyrovnáním hned v několika hráčích. Svůj tlak však v nic konstruktivního přetavit nedokázal. A znovu to byly Jiřice, kdo dokázal z mála vytěžit maximum. Přímý kop zhruba ze třiceti metrů si postavil domácí stoper Jakub Vincenc, který obstřelil zeď a přízemní střelou prostřelil i brankaře Krupičku. Inkasovaný gól Čejov ze hry prakticky vymazal. Snaha ještě něco udělat s výsledkem sice byla znát, nicméně chaotická kombinace žádnou další šanci hostům už neumožnila. Pro SK Jiřice to tak znamenalo další tři body do tabulky Poutník ligy a posun právě před dnešního soupeře rovnou na druhé místo za suverénní Maraton Pelhřimov.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Za nepřetržitého deště se na mokrém trávníku hrál důrazný fotbal. V utkání plném soubojů ve středu hřiště nakonec slavila úspěch naše taktika s 5 člennou záložní řadou a hrou na jeden rychlý hrot, zatímco útočné akce Čejova ve většině případů končily před velkým vápnem soupeře. Proto zřejmě zaslouženě vyhrál bojovnější tým.

TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dnes jsme přijeli do Jiřic vyhrát, nepovedlo se, nikomu se nedařilo, nevystřelili jsme a ani jsme nehráli dobře v obraně jako poslední zápas. Prostě se všechno sesypalo. Musíme se zvednout a proti Červené Řečici opět naplno bodovat. Soupeř byl dneska ve všech aspektech lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , M. Trnka [-] , R. Čepl [-] , J. Jůzl [-] , P. Novák [-] , J. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] (80. M. Škrabal [-] ) , P. Tůma [-] , T. Jůzl [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] (46. J. Rohovec [-] ) , D. Vincenc [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] (82. D. Moravec [-] ) , L. Hložek [-] , J. Svoboda [-] (35. J. Hložek [-] ) , J. Cvrček [-] , O. Beneš [-] , P. Pech [-]

ŽK: 26. P. Tůma , 26. P. Příhoda - 71. T. Marek , 87. P. Nápravník .
Hráči zápasu: J. Jůzl , P. Tůma , J. Vincenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.