Kamenice nad Lipou překvapení nedopustila a dál stoupá tabulkou


Branky


18. J. Ira , 46. A. Kos , 57. A. Kos , 63. J. Vávra , 78. L. Kašparec , 89. J. Ira - 20. D. Kocour
0

Do Kamenice nad Lipou vyrazili k utkání 6. kola hráči Lukavce, kteří by uvítali jakýkoliv bodový zisk, který by vedl k posunu tabulkou. K jejich smůle se však v posledních zápasech zpočátku bezzubá ofenziva Kamenice rozehrála do úchvatné formy a bylo jasné, že hosty tady žádný snadný soupeř nečeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd domácích dával do druhého poločasu soupeři naději

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu týmu. Do dobrých příležitostí se dostal Aleš Kos, Josef Vávra či Jan Ira, avšak gól ze svých šancí tentokrát ještě nevstřelili. Gólově se domácí ale prosadili až v osmnácté minutě, kdy se k odvrácenému balonu dostal domácí Jan Ira a střelou z pětadvaceti metrů poslal Kamenici nad Lipou do vedení. To však nemělo dlouhého trvání. Po centru se prosadil hlavou hostující Daniel Kocour a stav utkání vyrovnal na 1:1. Tato branka přeci jenom tlak domácích otupila a ve zbytku poločasu se hrálo utkání, které přinášelo šance na obou stranách, nicméně bez branek. 

Druhý poločas již Kamenice zcela ovládla a zaslouženě zvítězila

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý zahájila juniorka Kamenice nad Lipou na výbornou. Po centru se totiž hlavou prosadil Aleš Kos a strhl vedení znovu na stranu domácích. O deset minut později se udála pěkná individuální akce, když se u praporku ujal balonu v posledních zápasech velmi aktivní Aleš Kos a relativně bez problémů prošel přes několik hráčů soupeře až k bráně a svojí druhou brankou dodal na domácí kopačky klid. Pár minut na to se střelou ve vápně prosadil i Josef Vávra. Dvanáct minut před koncem vyzkoušel Lukáš Kašparec bodlo, tento pokus brankář Ludvík vyrazil znovu k původnímu střelci, který dostal šanci na reparát a balon uklidil do brány. V závěru zápasu se ještě prosadil střelou na zadní tyč Jan Ira. Domácí si tak zaslouženě připsali tři body a po třetí výhře v řadě stoupají tabulkou, zatímco Lukavec zůstává se čtyřmi body u dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Do sestavy se vrátilo několik zraněných hráčů, což nám udělalo radost. Mohli jsme rozhodnout utkání hned v úvodu, což se nám nepovedlo. Po obdržené brance nám chybělo nasazení. Ve druhém poločase jsme již hráli celkem to, co jsme chtěli. Stoupáme tabulkou poblíž místům, kde bychom se chtěli pohybovat, to je dobré. Mínusem v jinak férovém zápase, jsou zranění, které si někteří odnesli.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: TŮMA Petr - ŠTANGL Josef (N), PEŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.