Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Žirovnicí a Počátkami rozhodl letos nezastavitelný Martin Pokorný


Branky


0

Zápasy rivalů v poutník lize nabízejí vždy zajímavou podívanou. Kdo tento víkend vyrazil na Budín, rozhodně nemohl litovat. Pokud se tedy nerozhodl fandit hostujícím Počátkám. Ty dělaly skvěle hrajícímu soupeři pouze takovou nevinnou kulisu a s přibývajícími minutami bylo jasné, že dnes se domů vrátí s pořádným nákladem. Naštěstí pro ně to domů neměli daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty srazil rychlým gólem Martin Pokorný

Jak již v posledním rozhovoru s hráčem kola napověděl brankař Žirovnice Vojtěch Kolář, sejít se k domácímu utkání nedělá FC Slavoji žádný problém, zvláště, když tentokrát šlo o místní derby. Problémem pro Počátky tak byla hlavně soupiska domácích, kteří s Martinem Pokorným nahrotu budí veliký respekt. No a utkání se skutečně od prvních minut vyvíjelo přesně jak se dalo čekat. Rychlým gólem zajistil domácí Žirovnici vedení starý známý Martin Pokorný. Když k tomu ještě za čtyři minuty proměnil pokutový kop Roman Hřib a stav utkání byl po osmi minutách 2:0, málokdo si mohl troufnout výhru domácího týmu zpochybnit. Po čtvrthodině hry přinesl lehké zdramatizování stavu tahoun Počátek Radim Měkuta, to ale bylo z pohledu hostů na dlouhou dobu vše. Následovala totiž fantastická pětiminutovka domácí FC Slavoje, kdy postupně přidali své góly Pavel Doležal, Jakub Svoboda a znovu Martin Pokorný a po vyrovnaném derby nebylo ani památky. První poločas skončil tedy 5:1 za evidentní dominance domácích.

 

Domácí ani v druhém poločase nepolevili a soupeře vyprovodili "osmičkou"

Hned zkraje druhého poločasu završil hattrick Martin Pokorný a Počátky byly zralé na ručník. Kosmetické snížení na 6:2 sice obstaral hostující Tomáš Pavlíček, žádná vzpoura se už ale nekonala. Za čtyři minuty to bylo po čtvrtém gólu Martina Pokorného zase o pět branek a zápas se už jen dohrával. Na konečných 8:2 vstřelil gól čtvrt hodiny před koncem Petr Kořínek. Utkání tak skončilo hodně drtivým debaklem, díky kterému si Žirovnice zase o něco vylepšila skóre, ale hlavně poskočila tabulkou o pár příček vzhůru.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Dnešní výhra byla jednoznačná a očekávaná. Hra nebyla zcela dle našich představ, ale efektivita v koncovce byla dobrá. Jdeme dál. Poky (Martin Pokorný, pozn.) mohl dát tak 6 gólů, snad to má schovaný i pro další zápasy.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , R. Hřib [-] , R. Kopejtko [-] (80. L. Malý [-] ) , T. Severa [-] - J. Svoboda [-] (80. J. Mach [-] ) , M. Kořínek [-] (55. R. Bártů [-] ) , P. Kořínek [-] , V. Cajz [-] (55. M. Rušil [-] ) - O. Doležal [-] , M. Pokorný [-] -

TJ Spartak Počátky
M. Burza [-] - M. Žižka [-] (46. P. Zadák [-] ) , T. Váňa [-] (54. A. Kníže [-] ) , L. Matys [-] , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] , D. Švarc [-] (46. M. Tesař [-] ) , J. Vojta [-] (46. Z. Mocek [-] ) , J. Doležal [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-]

ŽK: 35. O. Doležal - 35. M. Pavlíček .
Hráči zápasu: M. Pokorný , P. Kořínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ROSA Josef (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.