Překvapivé vítězství vystřelilo Lukavec mimo sestupové příčky


Branky


54. P. Kuneš , 80. V. Zamrzla , 83. L. Krill - 25. V. Cajz
1

Postavení v tabulce, aktuální forma i kvalita kádru byly faktory, které zcela jasně hovořily ve prospěch hostující Žirovnice. V prvním poločase to tak i platilo, Žirovnice vedla 1:0 a pomalu si kráčela k dalšímu letošnímu vítězství. TJ Start však zejména v druhé půli beze zbytku zužitkoval svou letošní největší zbraň, bojovnost, která rozhodla o tom, že tři body tentokrát zůstanou doma. Utkání se zajímavou zápletkou bohužel velmi negativně ovlivnil hrubě chybující rozhodčí, který nenechal suchou nit ani na jedné straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Žirovnici vystřelil Vojtěch Cajz

Již první minuty nasvědčovaly tomu, jakým směrem se toto utkání bude ubírat. Hostující FC Slavoj Žirovnice "B" působila mnohem fotbalovějším dojmem a s TJ Start Lukavec to nevypadalo dobře. Zvlášť poté, co se po závaru v domácím vápně za záda brankaře Ludvíka prosadil ve 25. minutě Vojtěch Cajz. Hosté ze Žirovnice si vytvářeli mnoho dalších šancí, ty však beze zbytku trestuhodně zahazovaly. Ani domácí Lukavec se stále nezvládal prosadit a tak skončil první poločas za stavu 1:0 pro hosty.

 

Ve druhém poločase přišel zvrat a konečná výhra Lukavce

Ofenzivě Slavoje se tentokrát nedařilo a Lukavec tak ucítil šanci na zvrat. Díky své bojovnosti, která dělá potíže nejednomu soupeři se domácím podařilo dokonce i vyrovnat, kdy gól v 54. minutě vstřelil Petr Kuneš, který využil chyby žirovnické obrany. Poté co se skóre vyrovnalo byla hra znovu otevřená. Žirovnice však svých šancí ani nyní nedokázala využít a s blížícím se závěrem utkání přišla řada na domácí Lukavec. Nejprve zařídil vedení 10 minut před koncem Vojtěch Zamrzla a tři minuty po něm přidal definitivní pojistku Luboš Krill. Na dva rychlé góly těsně před koncem zápasu už hostující FC Slavoj zareagovat nedokázala čímž jen potvrdila, že venkovní zápasy jim letos nevychází. Naopak Lukavec získal tři body, se kterými málokdo počítal a minimálně do příštího kola zůstane na nesestupové 11. příčce.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Dnes jsme jeli do Lukavce pro 3 body, ale nedařila se nám kombinace, neproměnili jsme spoustu šancí. Vývoj zápasu oboustranně ovlivnil asi 15-16ti letý sudí, který zápas absolutně nezvládal. Ten, kdo ho tam poslal by měl okamžitě ukončit svoje působení ve fotbale! Zápas byl ukončen v 84 minutě, z toho se cca 15 minut nehrálo. Gratulace domácím.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - PEŠEK Jiří (N), METLIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2017 18:30
K tomuto zapasu můžu říct jen jedno. Oba tymy museli mít nervy na uzdě. Jinak by rozhodčí neodesel ze hřiště po svých. Upřímně se divim ze vubec odešel......
Kdo zapas videl a zažil tak SERIAL OKRESNÍ PŘEBOR MOHL MIT DALŠÍ DIL......