Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma suverénní Žirovnice nedala Jiřicím šanci na úspěch


0

Dle postavení obou týmů v tabulce lze použít výraz šlágr kola, který ale dění na hřišti v žádném případě neodpovídal. FC Slavoj je schopna se k domácím zápasům sejít v silné sestavě a tuto sílu hosté z Jiřic pocítili shodně v obou poločasech při finálním skóre 6:0. Žirovnice je jedním z těch šťasnějších týmů, které "anglický týden" (Upozorňuju laiky, že nejde o žádnou akci v Lidlu) odehrají v obou případech na domácím hřišti a první část tohoto úkolu mají díky jednoznačné výhře zdárně za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice byla ve svém živlu, třemi góly soupeři nedala šanci

V konfrontaci s konečným výsledkem se utkání nerozjelo tak jednoznačně, jak by se dalo čekat. Šance byly totiž k vidění na obou stranách. Dobrou šanci ke skórování měl hostující Petr Hložek, jeho přímý kop ale brankař Švec vytáhl mimo bránu. Jiřice svou velkou šanci nevyužily a ke slovu se tak dostali domácí a bylo to hodně hlasité slovo, Ondřej Doležal po patnácti minutách hry otevřel skóre utkání. Za deset minut to bylo po gólu Martina Pokorného už 2:0. Ideální šanci ke snížení měl jiřický Miroslav Jirků, který šel sám, v samostatném nájezdu ale trestuhodně trefil domácího gólmana. Po další neproměněné šanci hostů přišel další trest, znovu z kopaček Ondřeje Doležala. Ačkoliv šance byly na obou stranách, poločasové skóre 3:0 hovořilo jednoznačně ve prospěch domácího celku.

Domácí přidali další tři góly

Druhý poločas zahájil nejen hvizd rozhodčího, ale po čtyřech minutách hry i střelec Martin Pokorný, který navýšil vedení Slavoje už na 4:0. Ten stejný hráč přidal za pět minut další gól, kterým završil hattrick i "bůra" v hostující bráně. Ani za této situace to jiřičtí nebalili, velká šance Milana Trnky, kterého našel centr ve vápně zcela osamoceného, byla znovu zneškodněna brankařem Švecem, který svou bránu před soupeřovými útoky zamknul. Ani pokus o překvapení žirovnického brankaře v podání hostujícího stopera Jakuba Vincence nevyšel, jeho střelu z půlky hřiště gólman ucouval a konečky prstů vyrazil mimo bránu. Jiřicím dnes ani ten čestný gól nebyl souzen, zatímco domácí Žirovnice byla maximálně produktivní. Gól na 6:0 v 66. minutě vsítil Jan Metlička, který stanovil konečnou podobu skóre na 6:0 pro FC Slavoj. Zbytek utkání už se jen dohrál.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): S Jiřicemi to byl jednoznačný zápas, i když jsme nebyli kompletní. Podržel nás gólman Dominik Švec, který byl jistotou v bráně. Výborně jsme dnes hráli uprostřed hřiště, kde rozdělovali balony Pěč a Kořínek. I my jsme mohli dát o mnoho gólů více, ale i tak dnes padlo šest hezkých branek.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Žirovnice byla ve všech směrech lepší. Hrála kombinační fotbal, byla běhavější a využila snad všechny své šance ke vstřelení branky. Naopak několik našich příležitostí ztroskotalo na výborně chytajícím brankáři domácích.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
D. Švec [-] - M. Hřebecký [-] , R. Kopejtko [-] (65. J. Mach [-] ) , R. Hřib [-] , L. Malý [-] (60. A. Svoboda [-] ) - V. Cajz [-] (46. V. Rušil [-] ) , T. Péč [-] , P. Kořínek [-] , M. Rušil [-] (60. J. Metlička [-] ) - M. Pokorný [-] , O. Doležal [-] (70. L. Severa [-] ) -

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Petřík [-] , M. Trnka [-] , F. Jiřík [-] , P. Hložek [-] , P. Tůma [-] , L. Nesporý [-] , M. Jirků [-] , J. Jůzl [-] (46. M. Škrabal [-] ) , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

ŽK: 21. R. Hřib - 19. P. Tůma .
Hráči zápasu: D. Švec , M. Pokorný , P. Kořínek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOUBA Miroslav - RUŠIL Miroslav (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.