3:6
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Kamenici, ve které znovu vynikal Martin Pokorný


Branky


4. M. Strašík , 70. J. Tětiva , 84. M. Strašík (p.) - 20. J. Ira (vl.) , 33. J. Tětiva (vl.) , 35. P. Kořínek , 68. M. Pokorný , 85. M. Pokorný , 88. M. Pokorný
0

Šlágr kola mezi dvěma juniorkami. Kamenice nad Lipou "B" a FC Slavoj Žirovnice "B" patří letos k nejlepším týmům v soutěži a tento zápas měl prověřit jejich skutečnou sílu a porovnat jak na tom oba týmy jsou. Vstup do zápasu vyšel lépe Kamenici, která také šla do vedení, o to ale ještě do poločasu "díky" dvěma vlastním gólům přišla. Ve druhém poločase se hattrickem navíc předvedl Martin Pokorný a o vítězi bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastní góly Kamenici srazily

V celkem pohledném zápase, vyšel úvod utkání lépe domácímu týmu. Vyústila díky tomu i branka ve čtvrté minutě, když se prosadil kamenický Jan Strašík. Mezi patnáctou a třicátou minutou měli hosté mírnou převahu. Ve dvacáté minutě přišel první nešťastný moment pro domácí, když rohový kop hostujícího mužstva si srazil do vlastní brány Jan Ira. Ve třiatřicáté minutě přišla druhá vlastní branka domácích, když balon protečoval Jan Tětiva mimo dosah brankáře a hostující Žirovnice tak rychle otočila skóre zápasu, aniž by vstřelila gól. Otřesený domácí tým pak rychle ještě jednou inkasoval, když se střelou před vápnem prosadil Petr Kořínek. V závěru poločasu se snažili domácí snížit skóre, což se jim ale i přes dvě možnosti nepovedlo. Poločasový stav 1:3 vyzníval nejen výsledkově, ale i herně lépe pro hosty.

Adekvátní odpověď již domácí nenašli a tři body putují do Žirovnice

Druhý poločas se hrál za mírné převahy domácího týmu, centry však hosté dokázali odvracet a sami pak vyráželi do nebezpečných brejků. V šedesáté osmé minutě chybovali domácí v rozehrávce, hosté přešli rychle do brejku a zakončující Martin Pokorný vstřelil branku a o další gól navýšil vedení svého týmu. O dvě minuty později se prokličkoval domácí Jan Tětiva až do vápna a střelou okolo brankáře snížil stav zápasu na 2:4. Šest minut před koncem fauloval hostující hráč v pokutovém území a domácí Martin Strašík snížil stav zápasu na rozdíl jedné branky a hned bylo o drama a zápletku do posledních minut postaráno. Tyhle myšlenky ale byly utnuty prakticky okamžitě. Hned o minutu později přišla rána pro domácí Kamenici. Nejprve totiž chyboval střídající Václav Spěváček, k míči se dostal Martin Pokorný, který nachytal na švestkách brankáře Macháčka a poslal hosty opět do dvoubrankového vedení. V závěru zápasu si znovu Martin Pokorný pohlídal ofsajdovou lajnu a hattrickem tak pečetil stav zápasu na 3:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Před utkáním jsme měli nejméně obdržených branek a tak dostat doma šest branek, je špatná vizitka. Soupeř odehrál dobré utkání. Vybrali jsme si dneska i trochu smůly. Chtělo to dneska více důrazu především ve vápně a také lepší centry do vápna.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Vyrovnaný zápas, první půli jsme zvrátili výsledek na 1:3, druhou půli jsme spíš bojovali a byli jsme nebezpeční z protiútoků.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] , L. Novák [-] (54. V. Spěváček [-] ) , J. Strašík [-] - J. Tětiva [-] , J. Vávra [-] (46. P. Klusáček [-] ) , J. Houser [-] , J. Ira [-] - M. Strašík [-] , L. Kašparec [-] (68. D. Růžička [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Pokorný [-] (89. J. Mach [-] ) , M. Hřebecký [-] , M. Secký [-] (87. L. Severa [-] ) , P. Kořínek [-] , M. Rušil [-] , R. Hřib [-] , O. Doležal [-] , P. Doležal [-] , L. Malý [-] , J. Metlička [-]

ŽK: 30. L. Novák , 33. L. Hadač , 55. J. Pfaur - 46. L. Malý .
Hráči zápasu: J. Tětiva - M. Secký , P. Kořínek , M. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ŠTANGL Josef (N), RYSL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.