M. Pokorný 44.
R. Hřib 53. (p.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice sahala po třech bodech, nakonec ale i po remíze s Maratonem panuje spokojenost


Branky


44. M. Pokorný , 53. R. Hřib (p.) - 1. J. Pavouk , 75. Z. Pahr
0

Žirovnice měla před tímto zápasem hodně co napravovat. Po domácí prohře s Plačkovem však tentokrát znovu doma hostila silný Maraton. Ten šel rychle do vedení, nakonec ale musí být za bod rád, protože domácí měli několik velkých šancí, kterých ale ke skórování využít nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas orámovaly dva góly na obou stranách

Nejen souboj FC Slavoj Žirovnice "B"-FC Maraton Pelhřimov, ale i bitva dvou nejlepších kanonýrů soutěže, Martin Pokorný vs. Zdeněk Pahr. Druhý jmenovaný ale zůstal od prvních minut na střídačce, to však hostujícímu Maratonu zjevně nikterak nevadilo. Už v první minutě zpražil domácí hráče rychlým gólem Jan Pavouk, čímž si Žirovnice utkání sama zkomplikovala. Ikasovanému gólu navzdory, převzali iniiativu právě domácí, kteří chtěli rychle vyrovnat a znovu se vrátit do zápasu. Velké šance Martina Pokorného a Michala Kořínka gólovou těčku neměly. I Maraton mohl své vedení navýšit, domácí obranu podržel brankař Kolář. Stále to však byli hosté kdo vedl a měl kontrolu nad utkáním. Ve chvíli, kdy už se rozhodčí chystal ukončit první poločas se ještě k jedné, poslední šanci prvního poločasu dostal Martin Pokorný, který ji beze zbytku využil a stav zápasu vyrovnal na 1:1 gólem do šatny.

Do vedení šla Žirovnice, Pahr ale stav znovu srovnal

Do druhého poločasu šel Maraton s tím, že už nic nenechá náhodě a tak do hry naskočil i Zdeněk Pahr, což v domácích řadách jistě vzbudilo lehký neklid. Ve druhé půli si ale převahu vytvářeli domácí, kteří se po osmi minutách dostali dokonce do vedení. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem žirovnický exekutor Roman Hřib a starosti s utkáním měli naopak hosté, kteří na Budín v žádném případě nepřijeli prohrát. Skórovat a utnout naděje Maratonu na bodový zisk mohli i následně hráči Slavoje, konkrétněji čtveřice střelců Petr Kořínek, Jakub Svoboda, Vojtěch Cajz a Pavel Doležal ke gólu neměli daleko, svých šancí ale využít nedokázali. No a jak už to tak z pravidla bývá, i domácí o své vedení přišli. Čtvrt hodiny před konečným hvizdem propálil kanonýr Zdeněk Pahr vše, co mu stálo v cestě a stav zápasu znovu vyrovnal. Poslední minuty žádný další gól nepřinesli a oba soupeři se tak tentokrát rozešli smírně za stavu 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Dnešní zápas se nám povedl. V první půli jsme si vytvořili spoustu šancí, kde mohl uklízet 2x Poky, a Kořínek. I v naší obraně se našli skulinky, ale Kolář nás podržel. Ve druhé půli patřila aktivita opět nám a skórovat mohli Svoboda, Kořínek, Cajz i Doležal. Mrzí nás, že se nám zápas nepovedl dotáhnout, bod se silným soupeřem musíme i tak brát.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Hřib [-] , R. Kopejtko [-] , P. Doležal [-] , J. Svoboda [-] - J. Vodáček [-] (81. M. Rušil [-] ) , P. Kořínek [-] , M. Kořínek [-] (68. M. Secký [-] ) , V. Cajz [-] (81. T. Severa [-] ) - O. Doležal [-] , M. Pokorný [-] -

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - T. Vaněk [-] (46. Z. Pahr [-] ) , J. Pavouk [-] , M. Moravec [-] , R. Hejda [-] , T. Vlček [-] (46. K. Musil [-] ) , T. Jeřábek [-] , B. Růžek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 69. V. Cajz , 78. O. Doležal - 3. T. Jeřábek , 21. J. Kratochvíl , 41. J. Pavouk , 53. D. Blažek .
Hráči zápasu: J. Vodáček , V. Cajz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SECKÝ Martin (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.