Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice si s Žirovnicí poradily překvapivě snadno


15

Že by mělo jít o zápas otevřený a vyrovnaný, to jsme čekali snad všichni. Jenže domácí Jiřice (a zjevně i hosté) překvapily. Kohouti zatlačili celek z Budína od prvních minut a když si za poločas vypracovali bezpečné vedení 3:0, bylo jasné, že zápas si budou moci prohrát už jen sami. K tomu ale ani ve druhé půli nedošlo. Jiřice přidali další 3 góly a trápit je tak nemusí ani inkasovaný gól ze samotného závěru, kdy už bylo dávno rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení 3:0 posadilo Jiřice na koně

Jiřice byly bez z Červené Řečice zraněného Tomáše Jůzla a bez se stehenním svalem laborujícího Petra Nováka, který na podzim piloval kraj zálohy. Přesto byly proti Žirovnici od začátku právě domácí lepším týmem. Aktivně a vysoko napadaly a i důrazem svého soupeře předčívaly, o čemž svědčí i první gól, když přetažený a zdánlivě ztracený trestný kop Miroslava Nováka nadvakrát vrátil do ohně Jakub Vincenc a Lukáš Nesporý se s přispěním přední tyče nemýlil. Druhou branku přidal v zápětí Jakub Dvořák, který v posledních zápasech chytl nebývalou formu. Na pravé straně vykoupal beka Žirovnice a s přehledem zakončil. Když svou z mládí pověstnou levačku oprášil matador Petr Hložek při trestňáku z levé strany těsně za vápnem, míč skončil v bezpečně šibenici a Žirovnice byla na ručník, zvlášť když musela dvakrát vynuceně střídat.

Ve ztraceném zápase už jen hosté korigovali gólem z poslední minuty

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil Jiřice brzy přidaly další gól, když v 55. minutě napřáhl z 25 metrů levačkou Miroslav Jirku. Všichni čekali ránu za plot, ale míč místo toho rozprášil pavučiny v horním rohu brány. Jiřice unesení výsledkem a i únavou trochu polevily a Žirovnice se nadechla, krásnou střelu k tyči vytáhl jistý brankař Jiřic Zabloudil. Po chybě v obraně hostů, když přihrávku vystihl Lukáš Nesporý, Žirovnice opět inkasovala, protože tento hráč se tváří tvář brankaři Kolářovi nemýlil. Když scházela herní převaha, uchylovaly se Jiřice k brejkům Při prvním gólman Žirovnice Jakuba Dvořáka vychytal, v druhém už si na mazáka a kapitána Jiřic Petra Příhodu nepřišel. Hosté v poslední minutě už skóre pouze kosmeticky upravili, když po kolmé přihrávce z pravé strany vystřelil mimo Filip Vilímek, jeho střela ale byla nešťastně Jakubem Vincencem sražena a zapadla na přední tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dnes jsme Žirovnici přejeli až překvapivě snadno. V úvodních 30 minutách jsme je k ničemu nepustili a naopak jsme tvrdě trestali všechny nedůrazy v jejich defenzivě. Když navíc musel soupeř dvakrát vynuceně střídat a dát šanci mladším zřejmě ještě dorostencům, bylo o výsledku jasno a ani mírné polevení v závěru zápasu se na výsledku výrazně neprojevilo. Kaňkou je snad pouze zranění zkušeného Míry Nováka.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): My tyhle zápasy na malých betonových hřištích prostě neumíme, dnes se na začátku lehce poranil Adam Popelka, následně si udělal výron na betonu kapitán Tomáš Severa... nastoupili dorostenci, kteří s námi dlouhodobě chodí a to bylo pro mě zklamání. Absolutně bez chuti a fotbalovosti. Celkově nám to nevyšlo, ale většina ostatních aspoň bojovala. Minule jsme prohráli s Cerekví, ale hráli jsme fotbal a nevadilo mi to. Dnes to tak nebylo. Čeká nás derby, třikrát jsme prohráli, uvidíme, jak se s tím mančaft vyrovná a jaké bude nasazení v sobotu na Ukrajině (v Počátkách pozn. redaktora).



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] , M. Novák [-] (57. M. Petřík [-] ) , M. Hájek [-] , M. Jirků [-] - L. Nesporý [-] (80. M. Trnka [-] ) , J. Dvořák [-] -

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , P. Rysl [-] (68. J. Mach [-] ) , J. Metlička [-] , A. Popelka [-] (20. A. Svoboda [-] ) - T. Severa [-] (28. V. Rušil [-] ) , R. Bártů [-] (46. R. Kopejtko [-] ) , V. Hadrava [-] , M. Secký [-] - O. Doležal [-] (60. L. Severa [-] ) , F. Vilímek [-]

ŽK: 60. J. Vincenc , 72. R. Čepl - 66. F. Vilímek , 87. J. Metlička .
Hráči zápasu: M. Hájek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), RUŠIL Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Pech
Tip experta: remíza

První remízové utkání. Pokud přijede Žirovnice do Jiřic s pendly „A“ týmu skončí zápas smírem. Padne však mnoho branek.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: remíza