Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I po zimní pauze je Maraton znovu suverénní


Branky


0

Pokud něco teoreticky mohlo hostujícím Jiřicím v tomto utkání na půdě Maratonu hrát do karet, tak snad jedině naděje, že se na celé soutěži dominujícímu soupeři nějak podepíše dlouhá zimní přestávka. K tomu ale rozhodně nedošlo. Maraton naopak ukázal svou sílu a především v první pětačtyřicetiminutovce neměl s jiřickými slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup Maratonu Jiřice neustály

Jiřice začaly zahajovací utkání jara proti favoritovi nejen tohoto utkání, ale i celé soutěže, proti větru velice špatně. Chyby v rozehrávce pod soupeřovým tlakem, kdy Maraton hrál hodně vysunutý pouze se třemi obránci, což bylo výrazně znát, vedly k rychlému vedení domácích 2:0. To se totiž prosadili v 10. minutě Borek Růžek a čtyři minuty na to Jan Kratochvíl. Z ojedinělého brejku sice snížil důrazný Jakub Dvořák, který využil chyby gólmana, jenž udržel míč ve hře, ale tím ho pouze nabídl skórujícímu soupeři. Už za minutu to ale znovu bylo o dva góly, kdy centr ze strany umístil hlavou Zdeněk Pahr. Namísto toho, aby Jiřice znovu snížily, tak po neproměněné šanci inkasovaly. To se prosadil sice jiřický Milan Trnka s vydatným přispěním útočícího Zdeňka Pahra, naneštěstí za záda vlastního brankaře. Po první půli tak favorizovaný Maraton vedl pohodlně třígólovým rozdílem 4:1.

Dva góly v druhé půli posloužily pouze jako kosmetická úprava

Druhý poločas bojující Jiřice zlepšily pohyb, z čehož i vyplynula šance Lukáše Nesporého, který ale trefil pouze břevno. I tak se ale dařilo hostům z Jiřic působit v relativně rozhodnutém utkání místy lepším dojmem. Aktivitu podzimní komety dokázal gólově využít Martin Hájek v 76. minutě, kdy dorážel do prázdné branky. Ať už v tu chvíli měli hosté v hlavách myšlenky na senzační obrat, či nikoliv, všechny tyto spekulace utnul maratonský Marek Prchal 10 minut před koncem a v podstatě už bylo rozhodnuto. Ve zbývajícím čase se sice ještě hrálo nahoru dolů, ale více branek k vidění nebylo a Maraton tak mohl slavit nejen výhru nad konkurentem v boji o titul, ale i vypracování náskoku na další týmy za sebou včetně Horní Cerekve, jejíž utkání s Počátkami bylo odloženo.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Přestože jsem v koutku duše věřil, že Jiřice by snad mohly s Maratonem alespoň bodík vydolovat, tak bylo potřeba uznat, že domácí tady budou velikým favoritem, což se také naplnilo. Maraton se znovu s ničím nepáral a jejich drtivý nástup do utkání Jiřice zkrátka neustály. Pro čtyři kluby z Humpolecka tak šlo tento víkend v Poutník lize o opravdu drtivý knock out při celkovém skóre 3:17.

SK Jiřice
Josef Jůzl (hráč SK Jiřice): V 1. poločase jsme zaspali začátek a nedokázali se srovnat s kombinační hrou soupeře. Chyby v obraně nás stály lepší výsledek. V 2. poločase soupeř polevil, ale bohužel jsme nedokázali využít naše šance na zdramatizování duelu.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. T. Vaněk [-] ) , B. Růžek [-] , K. Musil [-] (46. M. Prchal [-] ) , J. Kmoch [-] , V. Vacek [-] , J. Mareš [-] , V. Beneš [-] , R. Hejda [-] (72. M. Vaněk [-] ) , J. Pavouk [-] , J. Kratochvíl [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Dvořák [-] , L. Nesporý [-] (81. R. Jůzl [-] ) , M. Jirků [-] , M. Hájek [-] (31. F. Jiřík [-] ) , P. Příhoda [-] , T. Jůzl [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , M. Trnka [-] , J. Vincenc [-]

ŽK: 83. T. Vaněk .
Hráči zápasu: Z. Pahr - L. Nesporý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KOUBA Miroslav, POLANECKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.