Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemilosrdnou demolici Čejova na Budíně řídil pětigólový střelec Pokorný


14

Mohlo to být poklidné odpoledne. Počasí fotbalu přálo, na programu byl navíc velmi atraktivní duel mezi dvěma týmy z horních pater tabulky, Žirovnicí a Čejovem. To co ale na Budíně na hřišti probíhalo vypadalo spíše jako poprava 27 (respektive jedenácti) českých pánů, jejichž roli zastoupili mile rádi v rolích ochotníků fotbalisté Čejova. Ti si postupně nechali nasázet devět gólů z nichž hned pět zařídil kanonýr, jehož střelecké výkony už začínají pomalu stát za malý rodinný víkendový výlet. Martin Pokorný byl znovu k nezastavení a byl to hlavně on, kdo soupeři udělil před dalším pikantním soubojem s Maratonem tvrdou lekci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na inkasovaný gól odpověděli domácí za poločas hned pětinásobně

Domácí žirovnická rezerva začala velice aktivně a ihned po hvizdu píšťalky zatlačila hosty do vlastního vápna, Čejov však tlak ustál a jako první dokázal skórovat po rychlém úniku, kdy se prosadil Tomáš Marek. Čejov ještě dokázal ohrozit branku soupeře dvakrát, výborný brankář Vojtěch Kolář však další gól nepovolil. Od 19. minuty po výborně vyřešené situaci jeden na jednoho skóroval Martin Pokorný a náhle to začalo. Od této chvíle už začalo být na hřišti pouze jedno mužstvo, v rozpětí 4 minut Slavoj otočil stav utkání na 3:1 po dvou sporných situacích, kdy by se možná mohl zvedat praporek za diskutabilní offsidové postavení útočícího hráče, ale to bylo hostům k ničemu. Čejovský tým to navíc zlomilo natolik, že do konce prvního poločasu inkasovali ještě dvakrát, což pro následný průběh poločasu druhého jasně favorizovalo domácí týmy, který byl především díky svému nejlepšímu střelci Martinovi Pokornému jako utržený ze řetězu.

Bez slitování si domácí došli pro další 4 góly

Čejov chtěl se zápasem něco udělat a do druhé půle vstoupil aktivně s chutí po senzačním obratu. Po zranění playmakera Tomáše Prokopa, který byl hlavně na podzim hlavním tahounem Sokolů, se ale šance Čejova razantně snížily a zlomený hostující tým už nedokázal klást domácím nadále odpor. Těm vycházelo vše na co sáhli, pohledných akcí bylo nespočet a Čejov po dalších čtyřech gólech a stavu 9:1 byl rád, že v poslední minutě Martin Pokorný netrefil zařízení a skóre se nepřehouplo z jednociferného na dvouciferný počet, který by vypadal ještě hrůzněji. Prohrát na Budíně 1:9 ale ani tak není zážitkem, o kterým by hráči psali do svých památečních deníčků.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Na podzim jsme v Čejově prohráli 7:0, úkol před zápasem byl jasný, vrátit jim to... Mám ze všech kluků velkou radost, jak zodpovědně vstupují do hry, včetně střídajicích hráčů. Moc mě mrzí Juris Vodáček, který nastoupil do druhého poločasu po cca 3 letech a po 4 minutách si přetrhl achilovku a v pondělí jde na operaci. Moc mu děkuji za jeho obětavost a chuť znovu hrát, nejspíš to bylo naposled a konec famózní kariéry skvělého fotbalisty a chlapa. Ještě zpátky k zápasu... Dnes jsme dominovali na balonu, vytvářeli a proměňovali šance, byli jsme klidní v koncovce, proto se nám dařilo.

TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Těžko se to hodnotí, v zápase jsme nedokázali krom prvních 15 minut nic předvést, vzadu katastrofa. Vyřídil nás jeden hráč, soupeři vyšlo vše na co sáhli a my jsme to potom jen dohrávali. Soupeř si zápas užil a my se musíme nějakým způsobem zvednout, takhle už to dál nejde. Nyní nás čeká Maraton a hrát takhle, tak nám dají 15 a více gólu, Žirovnice v tomhle ohledu byla ještě milosrdná.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , J. Metlička [-] (46. J. Mach [-] ) , R. Bártů [-] (46. R. Kopejtko [-] ) , T. Severa [-] , P. Doležal [-] - M. Rušil [-] (16. J. Houška [-] ) , T. Houška [-] , P. Rysl [-] (46. J. Vodáček [-] ) - O. Doležal [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - O. Doležal [-] , L. Moravec [-] , T. Prokop [-] (49. J. Rohovec [-] ) , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] , M. Zet [-] (46. J. Hložek [-] ) , O. Beneš [-] , J. Semrád [-]

ŽK: 59. P. Pech , 87. M. Krupička .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POUL Daniel - MALÝ Luděk (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Tomáš Pavlíček
Tip experta: výhra hostů

Čejov si přijede na Budín pro své první jarní body. Nebude to mít jednoduché, ale vyhraje. Dávám 2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích