T. Marek 58.
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 13:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelce Pahra zastoupil Růžek a tři body tak zůstávají Maratonu


Branky


58. T. Marek - 53. J. Kmoch , 61. B. Růžek , 65. B. Růžek
22

Čejovu zatím jaro ani zdaleka podle představ nevychází. Na svůj první bodový zisk stále čeká a připsat si ho zrovna v utkání s Maratonem, to by byla troufalost. Jenže tak úplně nereálné, jak by se mohlo zdát to nebylo. Maraton především v úvodu zápasu nepůsobil tolik suverénně jako jindy a čejvští se tak mohli dostávat do hry. Kvalita soupeře z Pelhřimova byla i přesto nad Čejovské síly, hlavně ve druhém poločase a proto si tři body s sebou odváží hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý nerozhodný stav 0:0 po prvním poločase hrál spíše ve prospěch Čejova

Sokol Čejov v rámci 18. kola Poutník ligy přivítal na svém hřišti suveréna soutěže Maraton Pelhřimov. Kdo sleduje tuto soutěž tak ví, že pokud Maraton ztrácí body, tak pouze na hřištích soupeřů a toho chtěl Čejov po 3 prohrách v řadě docílit. Čejovu vyšel vstup do zápasu a v prvních deseti minutách ohrozil třikrát branku soupeře, pro domácí však naneštěstí ani jedna střela neprošla mezi tři tyče a ospalý Maraton postupně začínal předvádět svůj klasický kombinační fotbal. Jenže hostům se nedařilo jak by si přáli, Čejov zatažen v hlubokém bloku čekal na brejkové situace a soupeři toho moc nedovolil. Za zmínku stoji pouze hlavička dvě minuty před koncem prvního poločasu nad svatyni domácího brankaře Krupičky.

Maraton žádnou senzaci nepřipustil a bere všechny tři body

Do druhé půle nastoupil lépe Maraton a po nevýrazné akci a chybě domácího brankáře rozvlnil síť Čejova Jan Kmoch. Nadále se však hrál vyrovnaný fotbal, z ničeho nic se ale opět měnilo skóre, když hostující útočník Borek Růžek zakončil průnik do prázdné brány. A po pár minutách to bylo 3:0 znovu po gólu Borka Růžka a s domácími to vypadalo zle. Nikdo nečekal, co domácí vymyslí, po rozehrání na středovém kruhu si vzal míč Pavel Nápravník, krásný balón za obranu zpracoval Tomáš Marek a bylo to 1:3. O chvílí později si domácí vyžadovali penaltu, bohužel i přesto, že to nejspíš faul byl rozhodčí nepiskl. Závěrečný tlak patřil překvapivě Čejovu, 10 minut okupovali hostující velké vápno, naneštěstí pro ně však žádná z akcí neskončila gólovou příležitostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Chtěli jsme po 3 prohrách konečně zabrat, jenže jsme opět prohráli. Dneska už to ale konečně mělo trošku parametry, i přesto, že máme docela rozsáhlou marodku a chybí nám hlavně Tomáš Prokop. Kdyby však rozhodčí fouknul penaltu mohlo to být ještě zajímavé. Do Ústrašína už jedeme s tim, že musíme bodovat.

FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Probíranou otázkou před tímto zápasem nebylo, zda Pelhřimov vyhraje, ale kolik gólů Čejovu nadělí, zvlášť poté, co Sokoli schytali nepříjemnou devítku v Žirovnici. Tentokrát ale Čejov v žádném případě nepřipomínal trápící se tým, který na jaře ještě nedokázal bodovat. Tedy, ani tentokrát to na body nestačilo, jenže je třeba uznat prohru 1:3 proti Maratonu, jako jeden z těch lepších výsledků, které se s nimi dají uhrát.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - O. Doležal [-] (58. J. Rohovec [-] ) , L. Moravec [-] , P. Pech [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] , J. Šmíd [-] (46. M. Prchal [-] ) , J. Kmoch [-] , R. Hejda [-] , J. Pavouk [-] , V. Beneš [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Vacek [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 32. L. Moravec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SVOBODA Bohumil (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Mach
Tip experta: výhra hostů

Čejovský tým minulý víkend v Žirovnici dostal pořádný výprask a bude si chtít spravit chuť v domácím zápase s Maratonem. Maraton je ale silný tým se spoustou zkušených fotbalistů a když se sejdou v plné sestavě, tak si z Čejova odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Čejov se na jaře potýká s výpadkem formy a navíc ho doma čeká Maraton, který umí využít jakéhokoliv zaváhání. I s ohledem na drtivou prohru Čejova v Žirovnici favorizuji Maraton.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů