Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice Budíkovu v derby nic nedovolily a nadělovaly "bůra"


Branky


20

Žádný šlágr kola. Humpolecké derby mezi SK Jiřice a TJ Rovnost Budíkov bylo dle umístění v tabulce dopředu rozhodnutým kláním. Jak už to ale při utkáních dvou nesmiřitelných rivalů bývá, tyhle rozdíly se mnohdy mažou, což může přivést mnohá překvapení. K tomu ale tentokrát ani náhodou nedošlo. Prvních dvacet minut se hosté skutečně drželi na úrovni se silnějším soupeřem, jenže potom už byl zápas v režii pouze jednoho mužstva a to Jiřic, které postupně vstřelily pět gólů a svému soupeři nedovolily posunout se bodově do dvouciferných čísel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 3:0 poskytnulo domácím nedostižný náskok

V derby pod Orlíkem hrály oba dva týmy, jak domácí SK Jiřice, tak i TJ Rovnost Budíkov od začátku zápasu vyrovnané utkání, které rozhodně nenasvědčovalo momentálnímu umístění v tabulce. S úderem 19. minuty a tedy i vstřelením prvního domácího gólu se však zápas začal lámat a to na stranu domácích. Šance měly sice obě dvě mužstva, z nich se ale ujala prozatím pouze ta, jejímž autorem byl Jakub Dvořák. Po první brance se Jiřice sklidnily a po ulynutí deseti minut se svým druhým gólem zapsal do statistik zápasu znovu Jakub Dvořák. Když i z následného protiútoku přidal pojišťovací branku na 3:0 Lukáš Nesporý, začínalo být všem přítomným jasné, jak asi tenhle zápas dopadne.První poločas se vytrvale dohrával na půlce Budíkova, jenže další gól již nepřinesl, to ale domácí Jiřice rozhodně trápit nemuselo, protože vedení 3:0 poskytovalo luxusní náskok, který Budíkov v momentálním rozpoložení neměl šanci umazat.

Další dva góly do branky hostů zaokrouhlily stav na 5 gólů

Začátek druhého poločasu působily Jiřice dojmem, že se už nic nemůže stát a z toho vypramenilo i několik šancí Budíkova, které ale všechny do jedné skončily neproměněné. Když se své příležitosti na zdramatizování zápasu hosté z Budíkova nechopili, řada padla na domácí Jiřice. Po chybě hostů se lobem prosadil a završil tak svůj hattrick Jakub Dvořák. Z hostujícího tábora bylo znát, že tohle už je pro ně moc. Zápas se dvacet minut před koncem už jen dohrával, to ale nezabránilo Jiřicím přidat ještě jeden gól, který zaznamenal kapitán Petr Příhoda. SK Jiřice po drtivou většinu času zápasu dominovaly, soupeři nic moc extra nedovolily a derby Humpolecka zaslouženě vyhrály vysokým brankovým rozdílem 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Plaček (hráč SK Jiřice): Budíkov byl rovnocenným soupeřem do první branky. Pak jsme se uklidnili a během chvíle přidali další dvě branky, které utkání rozhodly. Druhý poločas se dohrával a s výsledkem v zádech jsme v druhé půli přidali další dva góly a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Rovnost Budíkov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Budíkov se na jaře zatím plácá hodně nešťastně. Nebýt vlastního branky Ústrašína nepřipsal by si ani jeden vstřelený gól, což poukazuje na to, kde mají červenobílé šachovnice největší problém. Byť jen teoretickou šanci jim ještě dává to, že týmy před nimi body rovněž nesbírají v žádném velkém stylu, jenže ve zbývajících osmi kolech by náhle musela přijít změna, která by trumfla i zmrtvýchvstání FC Vysočiny Jihlava a Baníku Ostrava.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , M. Novák [-] (57. M. Trnka [-] ) , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] - M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , M. Hájek [-] , J. Plaček [-] - J. Dvořák [-] , L. Nesporý [-] (62. R. Jůzl [-] ) -

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - Z. Kratochvíl [-] - D. Šeda [-] , P. Michal [-] , J. Zadina [-] , J. Bleha [-] , M. Kovář [-] , T. Bleha [-] , P. Mraček [-] , T. Šeda [-] , L. Filínský [-]

ŽK: 67. P. Příhoda .
Hráči zápasu: J. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SADSKÝ Stanislav (N), PŘÍHODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Derby pod Orlíkem mezi Jiřicemi a Budíkovem je otevřené. Vyhrát tady může kdokoliv, přestože favoritem jsou tady jednoznačně domácí. Budíkov už sedm zápasů v řadě čeká na výhru a těžko tuhle sérii zvrátí zrovna v Jiřicích.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích