2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev na výhry konkurentů odpověděla rovněž tříbodovým ziskem


Branky


20

Žádná procházka růžovou zahradou na Horní Cerekev v tomto kole nečekala. SKHC totiž vyrazila na stadion Budín, kde ke svým domácím utkáním nastupuje FC Slavoj Žirovnice. Při absenci Martina Pokorného však měli hosté před sebou o něco lehčí úkol, protože nepřítomnost nejlepšího střelce soutěže musí být vždy znát. Stejnou mincí ale mohli opáčit i Cerekvičtí, jejichž hráči v posledních zápasech rovněž absentují, mezi nimi je i klíčový středopolař Michal Kůta. Otevřený zápas tak na svého vítěze čekal do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jednom gólu na každé straně a stále otevřený zápas

To, že Horní Cerekev je jedním z horkých favoritů Poutník ligy, o tom není potřeba zdlouhavě diskutovat, ostatně jejich umístění hovoří za vše. Zato domácí FC Slavoj k žádným velkým suverénům nepatří. Skvělé výkony střídají za ty méně vydařené a tak jejich současná pozice ve středu tabulky málokoho překvapí, přestože mají po Maratonu nejlepší útok v soutěži. Taky, že Žirovnický tým měl problémy i v tomto zápase. Po čtvrthodině hry načal skóre cerekvický Jiří Mezera a domácí cítili, že budou muset rychle zabrat. Za dalších 15 minut rozvlnil síť na druhé straně nejlepší hráč uplynulého víkendu Adam Popelka a rázem bylo skóre srovnané. Na další gólový zářez už v první půli nedošlo, přestože hlavně domácí tým svého soupeře tlačil a nejednou nebyl od vstřelení gólu daleko.

Domácí vybojovali vedení, o které však záhy přišli a nakonec i prohráli

Zdálo se, že domácí juniorka brzy přidá další gól, protože jejich aktivitu a chuť soupeře porazit byla znát minutu po minutě více a více. A taky že se ve druhém poločase po sedmi minutách hry skutečně dočkali. Gólem Michala Kořínka se Žirovnice dostala poprvé v zápase do vedení, jenže toho si dlouho neužila, přesněji dvě minuty rval tento stav. Prozatím nerozhodný stav zařídil druhým gólem v utkání Jiří Mezera a to byla rána pro domácí značně nepříjemná. Absence Martina Pokorného byla znát, Žirovnici chyběl skutečný zabiják na hrotu, což se projevilo zejména při velké spoustě zahozených šancí, mezi nimi i neproměněné penaltě. To, co se nepovedlo jednoho týmu, zvládl naopak ten druhý. Horní Cerekev totiž využila 12 minut před koncem přítomnosti Jaroslava Serbuse na hrotu, který vstřelil rozhodující gól tohoto klání a určil, že všechny tři body si s sebou domů po výhře 3:2 odvezou fotbalisté Horní Cerekve, kteří prokázali v těžkém zápase značnou kvalitu i notnou porci štěstí, při mnoha Žirovnických šancích, které se musely obejít bez gólové radosti.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Od začátku zápasu do konce jsme měli Cerekev na půlce. Oni nám dali 3 góly ze 3 šancí. My měli dnes smůlu. Neproměněná penalta, tyč, neuznaný gól Kopyta (Radek Kopejtko, pozn. redaktora)... spoustu dalších šancí. Líbila se mi celý zápas naše hra. Na druhou stranu proti zoufalému soupeři. Kdyby dnes byl Poky (Martin Pokorný, pozn. redaktora), dá zase 5 branek. Celkově jsem dnes s výkonem kluků spokojen. Nehráli jsme na výsledek. Nejlepší hráč opět velmi aktivní Adam Popelka, střelec prvního gólu.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - A. Popelka [-] (59. J. Mach [-] ) , P. Rysl [-] , J. Metlička [-] (73. V. Rušil [-] ) , M. Kořínek [-] - A. Svoboda [-] (59. R. Kopejtko [-] ) , T. Severa [-] , T. Houška [-] , T. Péč [-] - R. Bártů [-] (63. L. Severa [-] ) , O. Doležal [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] - J. Mezera [-] , J. Serbus [-] , L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , P. Chadim [-] (45. F. Havelka [-] ) , J. Plachý [-] , O. Musil [-] (72. H. Novák [-] ) , Z. Dařílek [-]

ŽK: 55. A. Popelka , 88. O. Doležal - 55. L. Loukota , 71. L. Chadim , 85. Z. Dařílek .
Hráči zápasu: A. Popelka - J. Mezera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - KEŠNER Milan (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Předpokládám ofenzivní podívanou plnou gólů, protože oba dva týmy v této fázi mají neuvěřitelnou sílu a tak bude i zápas, zvlášť když hraje FC Slavoj doma, otevřený a skončit může jakkoliv. Tipuji remízu.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů