Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třígólové vedení domácích a přesto nakonec došlo k dramatu


Branky


17

Po sérii nevydařených výsledků potřebovala Žirovnice akutně bodovat, protože se začínala i přes extrémně produktivní útok nepříjemně přibližovat k týmům ve spodku tabulky a jedním z nich je právě i Lukavec, který na svém hřišti zdejší juniorka přivítala tentokrát. Domácí měli podle průběhu utkání zcela ve svých rukou, jenže po třetím vstřeleném gólu ofenzivním hráčům zvlhl střelný prach a spalováním šancí dali naopak příležitost ke zdramatizování hostujícímu Lukavci. Ten stáhl soupeřovo vedení z 3:0 na 3:2, ale ten poslední krok již udělat nedokázal a musí se tak spokojit s další nepříjemnou prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní síla Žirovnice se projevila na třech vstřelených gólech

Otěží zápasu se hned od prvních minut ujal domácí tým Žirovnice, která se vytrvale vrhala do útoku, jenže ve většině případů náběh za obranu doprovázel i zdvižený prapor pomezního rozhodčího. V 16. minutě ale domácím vyšlo vše dokonale a po náběhu z pravé strany mohl sám na gólmana pokračovat Ondřej Doležal, který si počítal zkušeně a technickým pokusem přehodil brankaře Ludvíka. I nadále však pokračovala hra Žirovnice, která zahrnovala míče za obranu, ty ale končily jako offsidy. Tahle aktivní hra se ale přesto domácím vyplatila i napodruhé, to se totiž po centru Tomáše Péče z pravé strany prosadil vyhlášený kanonýr Martin Pokorný. Když navíc další, již třetí gól v lukavecké bráně přidal Pavel Doložal, vše spělo k jasnému a jednoznačnému závěru, který hostující TJ Start měl naprosto vyřadit z veškerých kalkulací na bodový zisk.

Soupeřovy další útoky Lukavec přečkal a nakonec se o body ještě udatně bil

První poločas zcela ovládli domácí hráči a ani ten druhý nenasvědčoval žádnou výraznější změnu. Vedení na 4:0 mohl obstarat podruhé Martin Pokorný, který na bránu postupoval zcela sám, položil si posledního branícího hráče i brankaře, jenže trefil pouze břevno. Místo čtvrtého gólu v síti Lukavce ale přibyla první trefa do domácí branky v podání Davida Slabého. Vstřelit gól začínalo být pro žirovnickou juniorku stále nesplnitelnějším úkolem. Dvakrát selhal zcela osamocený Martin Pokorný, na něj v podobném gardu později navázali Patrik Drechsler a čerstvě příchozí Lukáš Severa. Co zákonitě přijít muselo taky přišlo a na rozdíl jediné branky snížil relativně ztracený zápas Daniel Wenemoser. Žádný další gól už ale nepadl, domácí mohli pouze litovat nespočtu neproměněných šancí, které většinou úspěšně zlikvidoval David Ludvík, jenž držel naděje Lukavce na bodový zisk do posledních minut.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Ke konci jsme se báli o výsledek, ale naši obránci dobře bránili pod řízením Davida Kuše, dvě šance chytil skvěle Koldis (Vojtěch Kolář, pozn. redaktora). Sami jsme si zápas zkomplikovali, ale dobře to dopadlo.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , P. Doležal [-] , J. Metlička [-] , M. Hřebecký [-] - P. Drechsler [-] (61. R. Kopejtko [-] ) , T. Péč [-] (82. J. Mach [-] ) , T. Houška [-] , A. Svoboda [-] - M. Pokorný [-] (61. L. Severa [-] ) , O. Doležal [-] -

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - D. Slabý [-] (75. L. Krill [-] ) , V. Zamrzla [-] , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , A. Mišoň [-] (66. L. Mládek [-] ) , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-] , L. Krill [-] (56. D. Wenemoser [-] ) , S. Prokop [-] , D. Kocour [-]

Hráči zápasu: D. Kuš - D. Ludvík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - BÁRTŮ Roman (N), MIŠOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: výhra domácích

Lukavec a jeho mladý kádr se bije jako lev, ale Žirovnice je doma úplně jiný tým než venku. A to často jak do sestavy, tak především díky umění využít kombinačně celou šířku hřiště. Po nepříliš vydařeném startu do jarní části bude brát rezerva Žirovnice cenné tři bodíky.

Tip: výhra domácích

Žirovnice už potřebuje zabrat, na jaře zatím nepřesvědčila. Na vlastním hřišti by si s Lukavcem měli poradit, jenže i hosté umí hrát směrem dopředu a soupeře trápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů