2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sérii pěti výher ztratila Kamenice nad Lipou na Budíně


Branky


9. P. Rysl , 40. L. Severa
17

Kamenice významně posílena pěti po sobě jdoucími výhrami tentokrát vyrazila na Budín, kde na ní čekal rovněž rezervní celek, tentokrát ten Žirovnický. Navzdory tomu, že se po celou dobu hrálo vyrovnané utkání plné šancí, tak jediným týmem, který dokázal střílet góly byli domácí, kteří o své výhře rozhodli již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvěma góly se domácí dostali na koně

Úvod patřil juniorce Kamenice nad Lipou, která ale své dvě slibné možnosti neproměnila. Poté následovala silná pětiminutovka celku ze Žirovnice. Po centru Jiřího Houšky do vápna se prosadil již v 9. minutě hlavou domácí Pavel Rysl. I další minuty byl k vidění zápas, který přinášel gólové možnosti, jenže bez gólů, tedy alespoň prozatím. Tou nejvýraznější byla střela Marka Jirsy, který se s míčem objevil na malém vápně, jenže skrze zahuštěnou obranu míč propasírovat do brány nedokázal. Brankou skončila až šance ze 40. minuty, kdy se po akci vedené po pravé straně prosadil vůbec poprvé k kategorii dospělých domácí Lukáš Severa, který střelou na přední tyč nachytal brankaře Macháčka. To bylo pro první poločas vše důležité a jak se později ukázalo, tak i pro celý zbytek utkání, tedy alespoň co do vstřelených gólů.

Kamenice sahala po vyrovnání, jenže v koncovce selhávala

Úvodní minuty druhého poločasu patřili tentokrát hostům z Kamenice nad Lipou, kteří soupeři zajímavě zatápěli, možnosti ale končily mimo branku nebo je vychytal skvěle chytající brankář Vojtěch Kolář. Zhruba v pětašedesáté minutě se i domácí dostaly do šance, přestože se jim v druhém poločase vůbec nedařilo, ale brankář Macháček zakročil. Hostující tým se pak nadále hnal alespoň za snížením, v možnostech ale selhával jako po celý zápas. Domácí tým na Budíně tak nakonec výhru udrželi a rezerva Kamenice poznala po sérii pěti výher v řadě jak hořce chutná prohra okořeněná ztrátou druhého místa v tabulce, jelikož konkurenti v boji o druhý flek nezaváhali.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Odehráli jsme lepší zápas než například minule v Plačkově, přesto body nevezeme. Tentokrát jsme si vylámali zuby v zakončení na brankáři Kolářovi, či naše střely šli mimo bránu. Říkali jsme, že by jsme tu branku snad nedali ten den, ani kdybychom hráli do půlnoci. I takový zápas se stane. Nyní nás čeká v domácím prostředí Maraton, to bývají i pro diváky zajímavá utkání.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - A. Popelka [-] , J. Metlička [-] (32. M. Tomšů [-] ) , J. Houška [-] (70. M. Rušil [-] ) , D. Kuš [-] - P. Rysl [-] , O. Doležal [-] (78. R. Kopejtko [-] ) , T. Houška [-] , P. Drechsler [-] (36. L. Severa [-] ) - M. Jirsa [-] , M. Pokorný [-] -

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , D. Růžička [-] (74. M. Jirsa [-] ) , P. Macháček [-] - J. Nechvíle [-] (82. P. Šiška [-] ) , J. Strašík [-] , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - P. Zdeněk [-] , M. Strašík [-] -

Hráči zápasu: V. Kolář - V. Kupka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - KNOTEK Tomáš (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: remíza

Minulé zápasy se nám dařili a máme několik výher v řadě. Nyní nás ale čeká soupeř, proti kterému se nám dlouhodobě vůbec nedaří. Soupeř má kvalitu. V tomto zápase budeme spokojeni i s bodem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Síla obou týmů je velká, zatím ale pouze Kamenice nad Lipou B naplňuje očekávání. Tipuji, že v Žirovnici neprohraje.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů