L. Krill 60.
D. Vobořil 68. (p.)
D. Kocour 77.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 15:00

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra po sedmi kolech zvyšuje naděje Lukavce na záchranu


Branky


60. L. Krill , 68. D. Vobořil (p.) , 77. D. Kocour - 81. J. Dvořák
14

Pro Lukavec začínala být situace před tímto zápasem již vážná. Poslední Budíkov se postupnými krůčky dostával na kontakt a bitva o sestup do III. třídy začínala být stále vážnější. Naštěstí pro TJ Start se proti Jiřicím podařilo naplno bodovat, vyhráno ale stále ještě není. Zbývají totiž těžké bitvy v Červené Řečici a s Budíkovem, které o osudu Lukavce rozhodnou. Jiřice se naopak vytrvale perou o příčku druhou, kde se rovněž čeká boj do posledního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trable Jiřic zažehnal příjezd hráčů "béčka"

Domácí začali bojovně, tak jak se na boje o záchranu záchranu patří. To Jiřice hrály naopak hrály vlažně a snažily se o profesorskou hru. To na nakopávané balony domácích, které byly alfou a omegou lukavecké hry, neplatilo. Z nákopu pramenil rychlý brejk a první velká šance, kterou zneškodnil brankař Zabloudil. Gól nepadl ani ve chvíli, kdy Jiřice prohrály souboj o nakopnutý balon v rohu hřiště, protože z následného centru zakončoval domácí útočník před bránou zcela osamocen vedle. Tou dobou již hrály Jiřice několik minut v deseti lidech, jelikož přišlo zranění Miroslava Jirků. Náhradník David Čepl a další tři borci na hostující lavičku přijeli až v průběhu poločasu, jen díky kontumaci zápasu béčka s Mnichem, který do Jiřic nepřijel, jinak by měly Jiřice v Lukavci skutečně velké problémy. Nutno podotknout, ze i domácím se zranil důležitý hráč Daniel Wenemosser a hra se tak vyrovnala. Velká šance se tak naskytla hostům, kdy po úniku po levé straně trefil Tomáš Jůzl pouze tyč a tak skončil poločas 0:0.

Lukavec na hosty našel recept a bezpečně vyhrál

V druhém poločase se obraz hry nezměnil, domácí nakopávali a to hostujícímu týmu silně nevyhovovalo, protože silný střed jiřické zálohy se prakticky vůbec nedostával do hry. Bylo tedy jen otázkou času, kdy bojovnější domácí celek promění jeden z nepříjemných nákopů. A tak se i stalo, když na levé straně prodloužil jeden z hráčů Lukavce hlavičkou za obranu a unikající Luboš Krill zakončil podél bezmocného Romana Zabloudila. V zápětí směřoval další nákop tentokrát na druhou stranu, kde i z pohledu domácích byl faulován Josef Jůzl, nicméně i přesto se házel rychlý aut. Následný centr byl zblokován částečně hlavou i rukou a nyní se již pískalo. Penalta a gól. Rychle rozehrávané auty Jiřice v kombinaci s navíc ještě otevřenou hrou zlobily. Po jednom takovém se domácí hráč ohnal loktem po Romanovi Čeplovi, nicméně se nepískalo a domácí rychlou rozehrávkou z úniku trestali. Jiřicím už se podařilo za stavu 3:0 pouze korigovat, když lob Petra Příhody za obranu proměnil Jakub Dvořák. Domácí hráli údržbu a odkopávali míče do bezpečí. Ke škodě jim ale hrál relativně vysoký počet zraněných hráčů v průběhu utkání. Z toho je ale i nyní rozhodčí vysvobodil odpískaným koncem v 88. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Nebýt kontumace zápasu béčka, hráli bychom od patnácté minuty v deseti. Takhle aspoň v průběhu zápasu dorazili další tři hráči. Nicméně ani tak jsme nevěděli, co proti stylu "nákop za nákopem" hrát. Domácí si za svoji bojovnost výhru zasloužili. Ale dva fauly, které se před druhým a třetím gólem i dle domácích měly pískat, mrzí, nehledě na to, co si o nás teď celý okres bude myslet.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - D. Slabý [-] (20. L. Krill [-] ) , L. Krill [-] , D. Wenemoser [-] (36. V. Zamrzla [-] ) , V. Prchal [-] (80. T. Mišon [-] ) , M. Merenus [-] , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-] , D. Vobořil [-] (72. L. Mládek [-] ) , S. Prokop [-] , D. Kocour [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - L. Nesporý [-] , J. Dvořák [-] , M. Jirků [-] (17. D. Čepl [-] ) , P. Příhoda [-] , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] , R. Čepl [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-]

ŽK: 56. L. Krill - 20. P. Příhoda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - PEŠEK Jiří (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: David Roubal
Tip experta: výhra hostů

Předposlední Lukavec hraje téměř o všechno, ale jeho mladý tým postrádá zkušenosti a to se v letošním ročníku PL projevuje nejvíce. Jiřičtí přece jen mají pár hráčů, kteří mají lecos odehráno a proto vítězství věštím hostujícím fotbalistům.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Mají-li Jiřice na konci sezóny skončit na druhém místě, pak tenhle zápas musí bez dohadů zvládnout. Lukavec už 7 zápasů čeká na výhru a nedočká se ani teď.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů