0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 14:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Současnou formu dokázal FC Slavoj přivést s sebou i do Pelhřimova


Branky


32. M. Pokorný , 35. R. Hřib (p.) , 55. M. Kořínek , 60. O. Doležal
14

Průtrž mračen, jenž se v neděli přehnala přes Českou republiku, okres Pelhřimov nevyjímaje, zafungovala na FC Slavoj Žirovnice jako živá voda, naopak soutěži kralující Maratonce dešťové kapky zatloukly do země takovým způsobem, že proti celku z Budína nebyli schopni předvést v podstatě vůbec nic a na domácím hřišti poprvé v této sezóně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly po půlhodině hry Maraton zaskočily

Cesta do Pelhřimova rezervnímu týmu ze Žirovnice příliš mnoho naději zprvu nedávala. Ve dvanácti zápasech tady FC Maraton Pelhřimov nenašel přemožitele a do téhle party se měl zařadit právě i celek z Budína. Optimismus do žil nevléval ani stav trávníku, který při prudkém lijáku připomínal spíše nedaleký bazén, než fotbalové hřiště. Kombinační hra po zemi, v níž vynikají právě domácí, se nedala aplikovat vůbec a tak bylo hlavně otázkou, kdo jako první střelí gól, ten pravděpodobně i vyhraje. Tím šťastlivcem byli hosté ze Žirovnice, v jejichž dresu se konečně znovu prosadil Martin Pokorný. O několik málo minut později se ve prospěch stejného týmu navíc pískala po nedovoleném zákroku penalta. Míč si postavil hrající trenér Roman Hřib, zachoval chladnou hlavu a bezpečně zavěsil za záda gólmana Vaverky. Počasí bylo neúprosné a nadále veškeré snahy o fotbal vytrvale zamítalo. První půli tak opanoval FC Slavoj Žirovnice B, který měl v tuhle chvíli v rukou všechny triumfy.

Po poločase přišly další dva rychlé kousky v síti domácích

Ani poločas druhý žádnou změnu, která by zahrála ke spokojenosti domácích nepřinesl. Parta kolem kanonýra Zdeňka Pahra jen bezradně přihlížela, jak jim utkání utíká mezi mokrými prsty. Neregulérnosti se blížící pelhřimovský trávník všechny naděje Maratonu minutu po minutě ničil. Když navíc v 55. minutě přišel gól Michala Kořínka na 0:3, už vůbec nikdo nemohl pochybovat o tom, že domácí poprvé v sezóně na svém hřišti prohrají. Za pět minut se skóre měnilo počtvrté nohou Ondřeje Doležala a znovu to bylo ku spokojenosti Žirovnických. Do konce utkání zbývala ještě půlhodina, jenže ta už žádný záchvěv fotbalové krásy nepřinesla. Nečekané, zato zasloužené tři body tak vezou z Pelhřimova hosté na Budín a dovršení série šesti po sobě jdoucích výher mají už jen ve svých rukou. V cestě stojí už jen Ústrašín.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Ryzí senzace kola. Obrat o všechny tři body Maraton se letos poštěstilo málokomu, na jeho domácím hřišti je to navíc vůbec poprvé, takže v Žirovnici mají pořádný důvod k tomu slavit a užívat si cenný triumf nad již jistým mistrem Poutník ligy. Díky téhle výhře má navíc Žirovnice celkem slušnou šanci zakončit tuhle sezónu alespoň na čtvrtém místě. To bylo ještě před několika zápasy naprosto nemyslitelné.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Hráli jsme na vodě, dokázali jsme se rychleji přizpůsobit a hrát jednoduchý fotbal. Nejlepší hráč stoper Metlička a Pokorný.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , T. Zelenka [-] (46. T. Vaněk [-] ) , M. Prchal [-] , J. Kmoch [-] , J. Ježek [-] , V. Beneš [-] , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-] (55. J. Šmíd [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Kopejtko [-] , A. Popelka [-] , M. Rušil [-] , R. Hřib [-] , T. Severa [-] - V. Hadrava [-] , O. Doležal [-] , J. Metlička [-] , M. Kořínek [-] - M. Pokorný [-]

Hráči zápasu: J. Metlička , M. Pokorný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - HERNA Václav (N), BÁRTŮ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jan Pfaur
Tip experta: výhra domácích

Maraton doma body neztrácí a napraví zaváhání z minulého kola od nás z Kamenice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pelhrimov vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Žirovnici se daří, jenže na Maratonu to nebude nic platné. Ten totiž bude chtít napravit zaváhání z posledního kola a na svém hřišti znovu vyhraje.