4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň bez větší námahy bere všechny body


Branky


14

V Obratani, krátce po průtrži mračen, která se prohnala i tudy se odehrálo utkání spíše přátelského rázu bez jakékoliv zběsilé honby za body a ostatně od toho se odvíjel i celý zápas. Navzdory tomu, že si domácí žádnou vyloženou převahu proti při pohledu na sestavu zdecimovanému Plačkovu nevytvořili, tak dokázali vyhrát bezpečně o tři góly a v utkání dvou již zachráněných týmů uskočit v souboji o desátou příčku na rozdíl pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzdorující Plačkov se stále držel ve hře

Utkání se rozjíždělo pozvolna a prvních deset minut nabízelo spíše uťukávanou mezi oběma týmy. K šancím se ale přeci jen dostávali více hráči Obrataně, kteří se dvakrát dostali k zajímavé šanci v blízkosti plačkovské brány, úspěšnými zákroky se ale zaskvěl náhradní brankař Milan Němec. To až ve dvanácté minutě byl na pokus domácích krátký. Rostislav Flígr proniknul středem obranou, jeho střelu však zastavila tyč, odražený míč se však dostal do volného prostoru, kde byl jako první znovu tento střelec, který se v o poznání jednodušší situaci již nemýlil. Krátce na to zasáhl ale i Plačkov. Míč vybojovaný na středu hřiště se po pěkné kombinační akci dostal až k Honzovi Kašparovi, který neměl problém do odkryté brány přesně zakončit. Brzy na to dorazil na hřiště i jedenáctý plačkovský hráč a počty tak byly srovnané. Chvíli potom měl další velkou šanci znovu Plačkov, ta ale připomínala spíše klaunské vystoupení,než příspěvek do fotbalového utkání. Míč za obranu do vápna hledal dnes útočícího brankaře Novotného, který se nejprve vyhnul souboji s obrataňským gólmanem Kalinou, jenž si i přesto neodpustil malé ochotnické vystoupení na zemi s hlavou v dlaních, značící zřejmě jakési zranění. Jenže tragikomickou scénku dovršil k bezvadnosti prvně jmenovaný, který po vzoru svého velkého "oblíbence" Edinsona Cavaniho nekoordinovaným pohybem míč pouze lízl špičkou kopačky a tisíciprocentní šanci dokonale zazdil. Ani v dalších šancích za vápnem Plačkov nedokázal rozvlnit síť a tak trestali domácí, konkrétně Petr Šimek, jenž s míčem na noze pronikl přes několik bránících hráčů a skákající střelou  nachytal brankaře Němce. Více šancí  již první poločas nenabídl.

Obrataň zásadní chyby znovu trestala a vyhrála

Přestože hrál Plačkov ve velmi oslabené sestavě, tak chtěl utkání zvrátit a vybojovat alespoň remízu na níž sice neměl mít nejmenší nárok, jenže po průběhu z prvního poločasu se to až tak nereálné nezdálo. Tím, komu se ale podařilo skórovat bylli znovu domácí. Zkrat v obraně  hned několika hráčů potrestal Daniel Kudrnáč, který neomylně zavěsil do soupeřovy brány. Střelecky aktivní začínal být znovu i Plačkov, jenže pokusy Lukáše Ehrlicha, Jana Kašpara, či Lukáše Novotného skončily nevyužité. V závěru se utkání už jen dohrávalo a tak se jako blesk z čistého nebe zjevil v plačkovském vápně Lukáš Vlach, který nekompromisní hlavičkou rozhodl o konečné výhře 4:1 pro Obrataň.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Hrůzy, jež se na hřišti v Obratani udály lze jen stěží slovy vyjádřit. Myslim, že samo za sebe mluví to, že sem musel kvůli katastrofální docházce na zápas hrát v útoku, kde nemám vůbec co pohledávat. A to sme pořád začínali jen v deseti lidech, což už je velká ostuda. K tomu bohužel i několik zásadních chyb, počínaje mým ubohým zakončením tváří v tvář prázdné bráně, nebo naprosto zbytečných chyb v obraně zapříčinilo prohru, o které nemohlo být ani v nejmenším pochyb a to i navzdory tomu, že ani soupeř v nikterak oslnivé formě nehrál. Ještěže už jsme zachránění, protože za těchto okolností hrát ještě o přežití v soutěži, asi by to nedopadlo dobře.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - M. Kudrnáč [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Šimek [-] (46. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] (52. M. Vesecký [-] ) , A. Pařil [-] (77. M. Heřman [-] ) , P. Kudrnáč [-] , R. Flígr [-] , L. Menšík [-]

TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - L. Jančička [-] , J. Svoboda [-] , J. Brůna [-] , L. Ehrlich [-] , O. Kubů [-] , L. Novotný [-] , J. Kašpar [-] , M. Němec [-] , Z. Svatoš [-] , F. Mottl [-]

ŽK: 44. M. Kudrnáč .
Hráči zápasu: L. Vlach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - TÁBORA Rudolf (N), KUBERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jan Pfaur
Tip experta: výhra domácích

Pro mě těžký zápas na tipování, protože v Plačkově jsme kvůli studijním povinnostem letos nehrál, ale Obrataň na jaře prokazuje zlepšenou formu a doma si vítězství pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Po zpackaném zápase se Žirovnicí máme v Plačkově co napravovat. Ostatně utkání v Obratani je tou poslední šancí, protože 26.kolo s Maratonem, tam bude jakýkoliv bodový zisk prvotřídní senzace.