2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže ze Slavkova pod Hostýnem udolal slavičínskou rezervu až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Nováček soutěže ze Slavkova pod Hostýnem, vítěz Okresního přeboru na Kroměřížsku, přivítal ve své premiéře na domácím hřišti před skvělou návštěvou 300 diváků omlazenou slavičínskou rezervu. Favoritem byl zkušenější domácí tým, který poslal do vedení už v 8. minutě Radek Ponížil. Hosté z Valašska však nesložili zbraně a po dvaceti minutách srovnali sedmnáctiletým Danem Zvoníčkem. Poté se oba celky přetahovaly o výhru, ale oba brankáři Neradil s Kujou byli velmi pozorní. V penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým, který ji vyhrál v poměru 5:3 a bere tak bonusový bod navíc. Slavičané odjíždějí s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Rezerva Slavičína ve třetím kole zavítala na horkou půdu do Slavkova pod Hostýnem. Domácí hráli dvakrát po sobě venku a tak po mnoha letech měli obnovenou premiéru v krajské soutěži na domácím hřišti, a tomu také odpovídala divácká kulisa, která byla fantastická. Téměř tři stovky nadšených fanoušků hnalo tým po celých 90 minut dopředu a domácí hráči tak měli stálou „převahu dvanáctého hráče“. Slavičín nastoupil opět se sedmi dorostenci, ale na hřišti to v první půli nebylo znát. Hned v úvodu utkání jsme zaskočili přemotivované domácí a po několika dobrých kombinacích jsme je zatlačily do defenzívy. V 8. minutě však středová řada vyrobila obrovskou chybu a po náhodném nákopu z hloubi vlastního pole se v úniku prosadil domácí střelec Ponížil, který nás „zlobil“ po celé utkání. Po vstřelení vedoucí branky nastala na hřišti nepředstavitelná euforie a domácí hnáni nadšenými fanoušky najednou „zaplnili“ celou hrací plochu a náš mladý tým se s tím těžko vyrovnával. Po několika minutách jsme se uklidnili a opět začali dobře kombinovat, až přišel okamžik pro Dana Zvoníčka, který se ve 20. min. tvrdě opřel do míče z 25-ti metrů a nádhernou střelou k levé tyči nedal domácímu golmanovi šanci a vyrovnal na 1–1. Hra se vyrovnala jak domácí, tak i hosté si pak vytvořili několik šancí a hrál se pro diváky velmi atraktivní fotbal.

 

 

Ve druhém dějství už branka nepadla

Domácí tým chtěl ve druhém dějství strhnout vítězství na svoji stranu a při své premiéře v krajské soutěži vna domácí půdě bodovat naplno. Po změně stran začali totiž slavičínským mladíkům rychle docházet síly, neboť ti měli v nohách již sobotní zápas KP dorostu v Kunovicích  a domácí se valili na bránu mladého Kuji v bráně Slavičína jako lavina. V závěru utkání se domácí několikrát dostali nakopávanými míči do nebezpečných situací, ale Slavičínská obrana a hlavně Martin Kuja v brance změnu stavu nepřipustili. V pokutovém rozstřelu byli šťastnější domácí. "Do utkání jsme nastupovali opět se sedmi dorostenci, ale odhodláni získat alespoň nějaký bod a odrazit se tak od dna po dvou úvodních prohrách v Malenovicích a doma s Lužkovicemi. To se nám podařilo a tak všem klukům moc děkuji za bojovný výkon a hlavně za to, že nesložili zbraně a přes obrovský tlak domácích uhájili remízu i v tak hektickém závěru", hodnotí hektický druhý poločas slavičínský trenér..

 

 

 

Na penalty vyhráli domácí

V penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým, který ji vyhrál v poměru 5:3 a bere tak bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova:

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do zápasu jsme nastupovali v hodně kombinované a omlazené sestavě, neboť někteří hráči jsou ještě na dovolené. Nakonec jsme před skvělou návštěvou vydolovali jeden bod, pochválit musím mladého brankáře Kuju a také ostatní za bojovnost. Ve Slavkově se jen tak lehce body získávat nebudou a dvanáctým hráčem domácího týmu jsou jeho fanoušci.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - J. Barot [-] , P. Krajcar [-] , J. Krajcar [-] (57. M. Urbánek [-] ) , R. Ponížil [-] , P. Šimčík [-] , V. Vrubel [-] (80. D. Mrázek [-] ) , R. Sadil [-] , M. Kužel [-] , J. Pavlica [-] , F. Kostov [-] (31. R. Pálka [-] )

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - T. Kalík [-] , L. Šebák [-] , D. Zvoníček [-] , K. Šmotek [-] (63. L. Zámečník [-] ) , D. Plšek [-] , M. Švach [-] , O. Miklas [-] , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 44. D. Plšek , 68. M. Švach , 75. T. Kalík .
Hráči zápasu: R. Ponížil , J. Barot - M. Kuja , D. Zvoníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ševčík Igor - VOŘÍŠEK Jaroslav, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku