2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Mladcovou a Slavkovem pod Hostýnem skončilo remízou, na penalty vyhráli hosté


Branky


0

Na Mladcové se hrálo dohrávané utkání osmého dějství a zavítal zde nováček ze Slavkova pod Hostýnem. Favoritem byl bezesporu zkušený domácí tým, ale hosté potvrdili i na Mladcové roli štiky soutěže a svého nováčkovského elánu dokázali znovu využít. I v deseti nakonec vydolovali cenné dva body, o kterých rozhodli v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Kdyby se sázely brambory tak, jak naše mužstva sází pokutové kopy, tak by tady byl hladomor jako ve dvacátých letech dvacátého století v Irsku. Leč nepředbíhejme událostem. I přes varování trenéra, že budou hosté rychlí a brejkoví, již v osmé minutě hosté trefili po druhé tyč naší branky. V bohorovném výkonu jsme se prezentovali i nadále, což vyústilo ve 31. minutě k dvojnásobné dorážce za tichého přihlížení naší obrany. Přesto za tři minuty po nádherné akci Kuba Beránek vyrovnal pěkně k tyči, to už hosté od 27. minutě hráli o deseti. Menší počet hráčů ale nebyl na hřišti poznat, naopak, sedm minut před poločasem důrazní hosté vstřelili gól na 1:2. Domácí celek zůstal pořádně opařený, neboť takto si duel s nováčkem vůbec nepředstavoval.

Domácí dokázali utkání ještě zremizovat

Po přestávce šel na hřiště navrátilec Mirek Lebánek, který po sedmi minutách ranou z úhlu vyrovnal. Dále se hra přelévala ze strany na stranu, šance byly na obou stranách, ale s blížícím se závěrem jsme tahali za delší konec. Bohužel naši největší příležitost spálil Laďa Bahulík, poté jsme z malého vápna při trmě - vrmě nedotlačili natřikrát balón za brankovou čáru a branka Honzy Brhela nebyla uznána kvůli údajnému faulu na jiném místě hřiště. Následovaly tak pokutové kopy, ve kterých byly úspěšnější hosté. To je komentář k zápasu z pera Pepy Procházky, kreý pravidelně informuje o utkáních Mladcové na oficiálním wwebu klubu. Mladcové tak bere ze souboje s nováčkem pouhý jeden bod, který ji může v konečném účtování hodně chybět. Slavkovjané znovu ale dokázali, že jejich prozatímní výsledky nebyli náhodné a daří se jim především na hřištích soupeře.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté ze Slavkova pod Hostýnem a berou bod navíc...



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Zápas s nováčkem nám nevyšel podle představ, hosté hráli na brejky a dokázali je využít, nám se podařilo sice vyrovnat, ale v penaltách dominovali hostující hráči.




Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - L. Bahulík [-] , J. Beránek [-] (76. L. Lošťák [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] (39. J. Zapletal [-] ) , M. Dlabač [-] , D. Vaněk [-] , J. Jaroš [-] (46. M. Lebánek [-] ) , D. Kahaja [-] , J. Brhel [-] , I. Lošťák [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - M. Urbánek [-] (66. F. Kostov [-] ) , J. Krajcar [-] (71. L. Urbánek [-] ) , V. Vrubel [-] , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] (83. J. Čačala [-] ) , M. Kužel [-] , P. Krajcar [-] , P. Šimčík [-] , J. Pavlica [-]

ŽK: 42. M. Dlabač , 56. L. Bahulík , 82. D. Vaněk , 84. M. Kraváček , 90. L. Lošťák - 11. J. Čačala , 25. M. Kužel , 41. Z. Sadil , 52. J. Pavlica , 90. J. Barot . ČK: 27. P. Krajcar .
Hráči zápasu: L. Bahulík , D. Vaněk - L. Neradil , J. Barot .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku