Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si v domácím prostředí proti Slavkovu pod Hostýnem s chutí zastřílely


0

Na hřiště tečovického Bivoje zavítal v sobotním odpoledni nováček ze Slavkova pod Hostýnem. Jak avizoval v rozhovoru hráč 11. kola nestor domácí obrany Pavel Sedláček, měli Tečovjané na svého soupeře něco překvapivého vymyšleno a jeho slova se vyplnila hned v úvodních pěti minutách. To domácí fotbalisté vstřelili opařeným hostům hned dvě branky. Ve druhém dějství domácí kontrolovali vývoj  hry a nakonec dokráčeli k zasloužené výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Domácí začali svižně a hned ve třetí minutě vybojoval míč Vopatřil, uvolnil se v prostoru u rohového praporku a předložil centrovaný míč Dorazínovi, který hlavou otevřel skóre. Dvě minuty poté nechali hosté znovu po Vopatřilově centru trestuhodně nekrytého Středulinského a bylo to 2:0 a to ještě minutku předtím stejný Středulinský střílel z hranice šestnáctky těsně vedle tyče Neradilovy branky. Hosté zvýšili tempo a vytvořili si na cca 15 minut mírnou převahu, ale nedokázali své příležitosti dotáhnout do konce. Po brejku Kužela skončil míč mimo, pak kopal po faulu Kristka Barot trestný kop z oblouku pokutového území, ale trefil jen dobře postavenou domácí zeď. A když Vrubel potáhl míč po pravé straně a nahrál Barotovi, tak ten z 18-ti metrů střílel mimo. Domácí měli šanci po nákopu na Dorazína, ale Pavlica těsně před ním uklidil míč do rohu a centrovaný míč od Vladimíra Šnajdra opět Pavlica před Dorazínem přizvedl hlavou a z akce sešlo. Hosté měli příležitost po dvou centrech Krajcara z pravé strany, ale oba odvrátil Sedláček a dvě dobré příležitosti, kdy by postupovali sami na Jokla skončily postavením mimo hru. Centr z trestného kopu Radka Sadila jednoduše chytil Jokl. Domácí Vladimír Šnajdr před koncem půle uvolnil Středulinského, ale jeho slabou střelu beci odkopli a na druhé straně trestný kop poslal Šimčík pouze Joklovi do koše.

 

Ve druhém dějství padly ještě čtyři branky

Ve druhé půli chtěli hosté zvráti nepříznivý stav, po akci z pravé strany prošel míč celým malým pokutovým územím před domácí brankou, ale skončil pouze rohem. Centr z trestného kopu z boční hranice pokutového území akrobaticky prodloužil Jokl mimo nebezpečí.  Domácí měli šanci po uvolnění Vopatřila, ale jeho prudký centr byl přetažený a Dorazín poslal míč z hranice šestnáctky vysoko nad. Na druhé straně sebral Jokl míč prakticky z kopačky Ponížila a znovu Ponížil sám před domácím brankářem trefil pouze do tyče. Největší šanci zlikvidoval domácí strážce svatyně, když po akci z levé strany přenesli hosté centrem na Radka Sadila a jeho střelu „oči v oči“ Jokl bravurně vyrazil. Pak se však domácí dostali před branku hostí a po rohu zahrávaném Kristkem poslal v 66´ hlavou míč do sítě Chovanec a domácí vedli 3:0.  Hosté však ihned po rozehrávce dostali míč na pravou stranu a do centru se položil Ponížil a v pádu hlavou překonal Jokla a snížil na 3:1.  Bivoj se snažel držet míč, po jedné akci dobře kombinovali Vopatřil, Kristek a Dorazín ale bez střelby.  Ale po akci Plachého z levé strany střílel střídající Závoda, trefil pouze do noh beků hostí, ale odražený míč poslal k tyči Neradilovy branky Ondík a domácí vedli 4:1 čtvrthodiny před koncem. Hosté neskládali zbraně, dokázal po chybě domácí rozehrávky ve středu hřiště získat míč, po Barotově křížné nahrávce postupoval Ponížil sám na Jokla a „jesličkami“ snížil na 4:2 pro domácí. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Proti bojovnému soupeři, který předvedl běhavý a kombinační fotbal, je tento zisk bodů pro domácí v oslabené sestavě velmi vítaný. Zřejmě se poučili z průběhu minulého zápasu v Lužkovicích, poctivě bojovali po celý zápas a doufejme, že debatní klub na hrací ploše a rozhozená disciplina bude už pro ně minulostí.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] - A. Ondík [-] , P. Kristek [-] (77. L. Balcárek [-] ) , V. Šnajdr [-] (70. R. Závoda [-] ) , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] , R. Středulínský [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - M. Kužel [-] , J. Krajcar [-] (82. D. Mrázek [-] ) , R. Ponížil [-] , R. Pálka [-] (80. L. Urbánek [-] ) , V. Vrubel [-] , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] (46. M. Urbánek [-] ) , P. Šimčík [-] , J. Pavlica [-]

ŽK: 37. P. Sedláček , 47. P. Kristek - 11. Z. Sadil , 45. P. Šimčík , 60. R. Pálka .
Hráči zápasu: D. Dorazín , D. Chovanec - R. Ponížil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubíček Michal - ZELENÝ Martin, ZÁMORSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku