0:1
(0:0)
53. D. Torma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovický Dominik Torma rozhodl duel ve Slavkově pod Hostýnem


Branky


53. D. Torma
0

Ve Slavkově pod Hostýnem se představil lídr tabulky z Malenovic a chtěl si z horké půdy určitě nějaký bodík odvézt. Zabránit jim v tom chtěl ambiciózní domácí nováček, který si zatím vede velmi dobře. Slavkovští nakonec po celé utkání nenašli recept na pozornou obranu hostí a po padesáti minutách je potrestal úvodní brankou vytáhlý středopolař hostí Dominik Torma. Hosté pak už výhru uhájili až do konce a stále si drží první příčku v tabulce 1. B  třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

Ve Slavkově pod Hostýnem se představil vedoucí tým tabulky z Malenovic, jenž určitě pomýšlel na nějaký bodový zisk. Zabránit jim v tom chtěl ambiciózní domácí nováček, který je překvapivou štikou soutěže. Ti však nakonec po celé utkání nenašli recept na pozornou obranu hostí a po padesáti minutách je potrestal úvodní brankou Dominik Torma. Malenovice pak již výhru uhájily a stále okupují první příčku v tabulce 1. B třídy skupiny B.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-podzimnimi-mistry-jsou-valasska-polanka-a-uhersky-ostroh-20171030.html

"Kluci srdnatým výkonem vybojovali velice důležité tři body na horké půdě Slavkova v honbě za prvním místem. Stále drží první místo před Veselou, na kterou mají náskok jednoho bodu. Již tuto sobotu je čeká právě souboj na půdě tohoto soupeře a tam se ukáže, kdo přezimuje na prvním místě tabulky", hodnotí vystoupení svého týmu malenovičtí funkcionáři na svém facebooku.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Se zvyšující se hladinou podzemních vod bohužel rostou starosti fotbalových funkcionářů svazů v regionu. Zatímco v minulosti byli zvyklí předehrávat první jarní kola, v závěru této podzimní části v některých regionech již nyní vědí, že nestihnou odehrát ani naplánovanou várku zápasů. „Takový podzim nepamatuji. Klimatické podmínky pro fotbal byly nejhorší, co jsem ve funkci. Katastrofální,“ shodli se zástupci všech fotbalových svazů v našem kraji. Nejhorší situace panuje na Zlínsku – přesněji ve Zlínském KFS. „Bohužel počasí neodložilo zápasy jen z jednoho či dvou kol, ale hned ze tří. Po řádném termínu tak zbývá odehrát na čtyřicítku zápasů. Nejzazším podzimním termínem dohrávek bude třetí listopadový víkend. Může se tedy klidně stát, že budeme muset ještě dohrávat na jaře,“ krčí rameny sekretář KFS Radovan Lukáš.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/pocasi-nepreje-fotbalu-hrat-se-bude-do-konce-listopadu-20171031.html


Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/pocasi-nepreje-fotbalu-hrat-se-bude-do-konce-listopadu-20171031.html

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
Fanoušek Slavkova pod Hostýnem:

FC Malenovice
Facebook Malenovic: Na těžkém terénu proti běhavému soupeři jsme podali bojovný výkon a stále držíme první příčku tabulky.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - R. Ponížil [-] (80. D. Mrázek [-] ) , V. Vrubel [-] (87. P. Darebníček [-] ) , Z. Sadil [-] (66. F. Kostov [-] ) , P. Šimčík [-] (82. L. Urbánek [-] ) , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , M. Kužel [-] (65. R. Pálka [-] ) , P. Krajcar [-] , J. Pavlica [-] , J. Krajcar [-]

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] (81. T. Lhotský [-] ) , M. Struška [-] , Š. Válek [-] , R. Střelec [-] , D. Kletečka [-] (46. D. Rosinec [-] ) - D. Torma [-] (87. M. Daněk [-] ) , J. Kostka [-] , M. Bartek [-] (89. D. Zahnaš [-] ) - P. Vichorec [-] (73. P. Menša [-] ) , D. Bartoň [-]

ŽK: 85. L. Urbánek , 89. R. Pálka - 85. D. Torma .
Hráči zápasu: L. Neradil , J. Barot - D. Torma , J. Mňaček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - RYBKA Ondřej, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku