1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšovská krize se prohlubuje


Branky


0

Mýto udrželo těsné vedení proti Holýšovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

Mýto nechalo pouze na lavičce náhradníků střelce Švejdu, který hned od prvních minut mohl sledovat celkem vyrovnanou partii s minimem šancí. Hra se odehrávala především ve středu hřiště, kde přecijen měli domácí hráči mírnou převahu a také se dostali k jedné zajímavé střele zpoza vápna, kterou ovšem Kříž nedokázal usměrnit mezi tři tyče.

 

Na druhé straně formu hledající holýšovská skvadra jen s problémy přecházela přes dobře organizovaný tým soupeře, jejich jediný pokus z dálky zastavila již houšť těl ve vápně, která míč až ke gólmanu Vildovi nepustila. Za bezbrankového stavu se tak oba týmy odebraly po pětačtyřiceti minutách do šaten rozebrat taktiku na nadcházející poločas.

Švejda rozhodl

Poločasová pauza znamenala nejen odpočinek pro obě mužstva, ale i prostor pro střídání - na straně Mýta se na trávnik dostal Martin Švejda, který se nakonec stal ústřední postavou celého zápasu. V 61. minutě totiž po přetaženém centru Světlíka vrátil míč do vápna Veverka a byl to právě střídající útočník s číslem 13, kdo si skvělým výběrem místa přitáhl míč k sobě jako magnet a rozvlnil síť za záda gólmana Steinbacha.

 

V závěru utkání se poté Holýšov snažil vyrovnat, očekávaný závěrečný tlak ovšem nepřišel, a hosté tak domů odjeli opět s nepořízenou. Po šesti odehraných kolech se tak loňskou sezónu silný tým krčí na posledním místě s pouhým jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Nám se utkání herně moc nepodařilo. Ani jeden tým nechtěl otevřít hru a rozhodla nakonec naše jediná branka ve druhém poločase. Jinak to ovšem bylo utkání bez šancí, ale k nám se přiklonilo více štěstí."




Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - L. Smitka [-] (75. P. Bejček [-] ) , T. Vonášek [-] (46. M. Švejda [-] ) , M. Světlík [-] (68. M. Lupáč [-] ) , O. Kříž [-] (88. J. Hereit [-] ) , P. Štych [-] (80. J. Šmíd [-] ) , M. Veverka [-] , D. Hlaváček [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

FK Holýšov
M. Steinbach [-] - M. Nemček [-] , J. Vnouček [-] , R. Kraus [-] , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , J. Roztočil [-] , O. Manowetz [-] (7. J. Šagát [-] ) , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-]

ŽK: 80. Z. Hackr , 88. J. Šmíd .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠLAJS Jakub, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.