1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov podle slov Pavla Váchala odehrál nejhorší utkání sezóny


Branky


23. V. Vojtko - 32. J. Cihlář (p.) , 73. Z. Smolík , 80. J. Čeleda
0

Mrákovští chtěli bodovat, ale zápas jim vůbec nevyšel. Mochtín tak veze další tři body a už je třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli více ze hry, domácí šli ale do vedení

Mochtínští vstoupili do utkání výborně. Měli více ze hry a svého soupeře zatlačili do defenzívy. Jediné, co chybělo, byly střely. Jediné dvě, které šly na bránu, gólman domácích chytil. Střelami se prezentoval Staněk a Čeleda.

 

Domácí ohrozili bránu Kodeše poprvé až po čtvrt hodině hry, ale bez úspěchu. Udeřit mohli na druhé straně Mochtínští, kteří zahrávali přímý kop. J. Cihlář poslal míč do vápna, kde z klubka hráčů vyšla střela, která orazítkovala horní tyč.

 

Ve 23. minutě přišla pro Mochtín pohromo. Dosud nevýrazní domácí vystihli rozehrávku hostujícího brankáře a Vojtěch Vojtko dostal přihrávku před prázdnou bránu a míč do ní poté bez problémů dopravil – 1:0.

 

Mrákovští byli povzbuzeni brankou a už nepůsobili tak odevzdaně, avšak hosté se nadechli k ještě lepšímu výkonu a hnali se za vyrovnáním, které přišlo. Ve 32. minutě byl faulován ve vápně Z. Smolík a rozhodčí Ruda odpískal pokutový kop. Míč si postavil Jaroslav Cihlář a srovnal na 1:1.

 

Poslední šanci první půle měl Jan Žiak, ale jeho pokus o změnu skóre skončil nad brankou domácího celku.

Mochtín otočil a bere tři body

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří byli v prvních minutách aktivnější. Obrana hostí však byla pozorná. Na druhé straně se začali objevovat okénka v mrákovské obraně, do kterých se snažili Mochtínští vniknout. A dařilo se jim to. Nejprve měl šanci Smolík, ale vychytal ho Korba. Ještě blíž ke vstřelení branky byl J. Čeleda, který obešel Korbu, ale dostal se do velkého úhlu, z kterého netrefil branku.

 

Poté měli šanci také domácí, konkrétně to byl Kopecký, jenž vyslal krásnou střelu z trestného kopu, která však orazítkovala pouze tyč. Vzápětí se opět potvrdilo nepsané pravidlo nedáš, dostaneš a Mochtín šel v 73. minutě do vedení zásluhou Zbyňka Smolíka, který získal míč po chybné rozehrávce domácích obránců, obešel gólmana a zavěsil do prázdné brány – 1:2. Smolík mohl o několik momentů později poslat Mochtín do dvoubrankového vedení, když ho skvěle vyslal Čeleda, ale druhý zásah v zápase si nepřipsal.

 

Třetí branku ale hosté přeci jen přidali. V 80. minutě se dostali do protiútoku, na jehož konci byl Jiří Čeleda, který lobem překonal brankáře Korbu – 1:3.

 

Domácí mohli v posledních vteřinách zápasu korigovat, ale po pěkně kopnutém rohovém kopu a následné střele, výborně zakročil Kodeš, který chytil balón na brankové čáře. Mochtín si tak připsal tříbodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, hráč TJ Sokol Mrákov: Brzy...

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Domácí Sokol byl houževnatým soupeřem, ale na Mochtín nestačil. Mochtín vyhrál 3:1, v tabulce se posunul před Bolevec na 3.místo.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Dufek [-] , L. Čermák [-] - P. Michálek [-] (79. J. Zahrádka [-] ) , M. Smazal [-] , J. Zdráhal [-] , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] - V. Vojtko [-] (65. P. Vondraš [-] ) , P. Váchal [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , J. Pretzelmayer [-] (57. T. Velek [-] ) , D. Gajdušek [-] , V. Pretzelmayer [-] (84. Z. Novák [-] ) , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 15. J. Zdráhal , 52. M. Smazal , 53. P. Váchal , 54. O. Korba - 32. Z. Smolík , 52. P. Staněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŠLAJS Jakub, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.