Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňskou přestřelku vyhrál Bukovec


Branky


18. Z. Rolko , 24. J. Chabr , 79. J. Pekník , 81. D. Triner - 32. T. Bláha , 41. S. Kaše , 43. T. Bláha , 53. S. Kaše , 73. J. Chvojka , 89. J. Valenta
0

PLZEŇ/Košutka - Další plzeňské derby se hrálo tentokrát na Košutce a utkání nabídlo hned deset branek. Šťastnější nakonec odjížděli hosté z Bukovce, kteří celý zápas byli o krok vpřed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovec otočil z 2:0 na 2:3

Už od prvních minut se hrálo ofenzivní utkání a hned ve druhé minutě mohl jít Bukovec do vedení, ale hostující útočník, který unikal sám na domácího gólmana, byl vychytán brankářem Frýdlem. Následně převzala otěže zápasu Košutka, která byla lepší v kombinaci, ze které plynuly šance. Blízko gólu byl Kovařík, který obešel brankáře, ale na poslední chvíli mu šanci překazil skluzem vracející se obránce Bukovce. Následovala obrovská šance, když Pekník nacentroval na Chabra, který z malého vápna trefil pouze tyč. V 18. minutě už se ale domácí radovali. Chabr se snažil obejít tři obránce, ti ho však zastavili a odražený míč se dostal ke Zdeňku Rolkovi, jenž otevřel skóre – 1:0. Šest minut nato to bylo už 2:0, když rozehrávku hostí vystihl Pekník a šel sám s Chabrem na brankáře Bukovce, kterého právě druhý jmenovaný překonal a domácí vedli o dvě branky. Ve 32. minutě ale přišla pro Košutku nečekaná komplikace v podobě inkasovaného gólu. Po rohovém kopu se totiž trefil Tomáš Bláha a bylo to už jen o gól – 2:1. V jednačtyřicáté minutě pak chyboval Holec a hostující Samuel Kaše šel sám na Frýdla, vyslal na něj nepovedenou střelu, která se štěstím skončila v síti – 2:2. Dokonalý obrat dokonal dvě minuty nato Tomáš Bláha a Bukovec tak vyhrál první půli 2:3.

Domácí zdramatizovali utkání dvěma slepenými góly, ale vyrovnat nedokázali

Domácí chtěli se zápasem něco udělat, a tak nastoupili do druhé půle velmi aktivně. Na kolena je však srazila čtvrtá branka hostí z 53. minuty, o kterou se postaral opět Samuel Kaše. Snížení nepřišlo, a tak udeřili opět hosté. V 73. minutě zasekl míč před Fikarem Jan Chvojka a pomalou střelou překonal Frýdla, který měl bohužel pro Košutku váhu na opačné noze – 2:5. V 79. a v 81. minutě se povedlo Košutce skórovat a o drama bylo tedy postaráno. Nejprve se trefil Tomáš Pekník, který tak předčasně oslavil své narozeniny, a dvě minuty poté Daniel Triner, kterému přihrával J. Kalaš – 4:5. Hosté si v následujících minutách překvapení nedopustili, a ještě sami navíc skórovali. Výborně hrající Josef Valenta po hrubici T. Pekníka upravil na konečných 4:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Těžko se mi tohle hodnotí, asi jsme si mysleli, že jsme měli 3 body v kapse. Místo abychom za stavu 2-0 hráli v klidu, jednoduše a čekali na brejky a přidali další pravděpodobně rozhodující branku, tak hrajeme nesmyslně složitě a soupeři dovolíme 3 branky do poločasu. Chybělo mi takový větší " nasrání " u většiny z nás za nepříznivého stavu. Druhý poločas už se hrálo vabank. Soupeři gratuluji ke 3 bodům. Není čas dávat hlavy dolů, pokud si sníme, co jsme si nadrobili a přivezeme body z Mrákova, tak na tuhle blamáž rád zapomenu.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] (46. J. Kalaš [-] ) , F. Řežábek [-] , F. Fikar [-] (73. M. Primas [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] (70. J. Pekník [-] ) , J. Holec [-]

SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - P. Smíšek [-] , M. Matys [-] (35. J. Chvojka [-] ) , J. Sluka [-] - J. Šimr [-] , T. Bláha [-] , J. Nový [-] , J. Kellner [-] , S. Kaše [-] , J. Zíka [-] - J. Valenta [-]

ŽK: 44. D. Triner , 82. T. Pekník - 48. J. Kellner , 49. J. Valenta .
Hráči zápasu: D. Triner - J. Valenta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valenta Martin - HAVRÁNEK Martin, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.