Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Horšovský Týn dostal od vedoucího Staňkova 11 gólů


Branky


0

Utkání posledního s prvním v plzeňské 1.B třídě sk. A nepřineslo žádné vzepětí outsidera. Naopak, lídr tabulky ze Staňkova po celý zápas naprosto dominoval a střílel soupeři jeden gól za druhým. Hned šestkrát se prosadil nejlepší kanonýr soutěže Tomáš Tlustý. Domácí Dynamo muselo skousnout debakl 0:11.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Dynamo načal hned v úvodu dvěma góly Tlustý

Poslední tým tabulky z Horšovského Týna je poznamenán skandálem, ke kterému došlo v utkání 8. kola soutěže na hřišti Kolovče, v němž za Dynamo nastoupil hráč na černo. Klub tak samozřejmě přišel o dotyčného fotbalistu, o potrestaného kapitána Nováka a také o poměrně velké peníze, které musel vynaložit na pokutu. Proti vedoucímu Staňkovu tak nastoupil omlazený celek, který měl k dispozici jediného hráče na střídání.

 

Hosté na hřišti od začátku dominovali. Dynamo načal už v úvodní desetiminutovce kanonýr Tomáš Tlustý, který dvěma zásahy hosty uklidnil. Domácí následně drželi naději na solidní výsledek do 33. minuty, kdy z kopačky Václava Vovese inkasovali potřetí a ještě do přestávky jim zasadil další dva direkty Tomáš Tlustý – 0:5.

 

Hostující exhibice pokračovala i po přestávce

I po změně stran hráli hosté s velkou chutí. Odevzdané hráče Horšovského Týna nepouštěli za půlku a sami si vytvářeli šanci za šancí. Logicky tak přibývaly i góly v síti nešťastného brankáře Cihláře. Šestý přidal krátce po zahájení druhé půle Josef Kubina a poté řádil opět Tomáš Tlustý, který navýšil skóre už na 0:8. Hostujícímu kouči se poté soupeře zželelo a kanonýra, který v utkání skóroval hned šestkrát, v 70. minutě stáhl ze hřiště. Staňkovská mašina přesto ještě neměla dost. Podruhé v utkání se tak trefil Josef Kubina a jubilejní „desítku“ Dynamu načepoval Václav Záhoř. Skóre na konečných 0:11 pak upravil Tomáš Doležal.

 

Staňkov se tak stal držitelem nejvyššího výsledku v soutěži v dosavadním průběhu sezóny. Mezi posledním a prvním týmem tabulky byl tentokrát rozdíl několika tříd. Tomáš Tlustý má na kontě fantastických 20 zásahů a vykročil za titulem krále střelců.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer (hráč a místopředseda klubu): „Na Horšovském Týnu se projevilo nejen tabulkové postavení, ale i to, že měli na utkání v Kolovči hráče na černo a kromě něj přišli také o kapitána. Proti nám tak hráli v hodně mladé sestavě i s dorostenci, takže se projevila naše kvalita a zkušenost. Celý zápas se hrál na jednu bránu a náš brankář Jánský si sáhl na balón snad jen dvakrát za celý zápas. Do 9. minuty dal náš útočník Tlustý dva góly a to se pak hned hraje líp. Mohlo to skončit i vyšším rozdílem. Tlustého jsme museli v 70. minutě vystřídat, aby jim sám nedal deset gólů. Soupeře mi bylo až líto. Byl tam vidět velký rozdíl.“



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
P. Cihlář [-] - M. Šutek [-] , M. Mleziva [-] , T. Machek [-] - V. Šperl [-] - D. Mach [-] , J. Černík [-] , Š. Beneš [-] , V. Vaněk [-] , D. Mathauser [-] , P. Beneš [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , T. Tlustý [-] (70. O. Bauer [-] ) , T. Výrut [-] (46. V. Záhoř [-] ) , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , L. Zahoř [-] (50. T. Doležal [-] ) , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-]

ŽK: 60. T. Machek , 66. P. Beneš .
Hráči zápasu: T. Tlustý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.