T. Zimmermann 59.
T. Motyka 78. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov ztratil náskok, domácí srovnali ze sporné penalty


Branky


0

Při penaltách hosté ani jednou nezaváhali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli hosté jasně lepším týmem. Už v 5. minutě otevřel skóre svou premiérovou trefou Mareš. Další šanci Štěpána reflexivně vyrazil nohou domácí brankář. Vejprnice Sedláčka v brance prakticky neohrozily.

 

Když v 54. minutě technickou střelou poslal Pačejov Ticháček do dvoubrankového vedení, zdálo se být rozhodnuto. Jenomže o pět minut později domácí snížili kontaktním gólem Tomáše Zimmermanna. Pačejovští následně vyklidili hřiště a domácí ožili. Šok pro hosty přinesla 78. minuta. Dle Pačejovských běžný kontakt (rameno na rameno) posoudil rozhodčí k údivu všech jako nedovolený zákrok a Tomáš Motyka z penalty vyrovnal na 2:2. Do konce zápasu se již nic nezměnilo a o zisku bonusového bodu pro hosty rozhodla 100% střelba ze značky pokutového kopu. Úspěšnými exekutory byli Kubaň, Panuška, Kodýdek, Štětina a Štěpán.

 

Autor článku: Tomáš Cihlář - www.sokol.pacejov.eu



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář (předseda klubu): "Nedělní zápas ve Vejprnicích se zákonitě musel jevit jako kopie minulého utkání ve Vrhavči. I zde jsme ztratili zápas, v němž jsme ve druhém poločase vedli o dva góly. Útěchou může být fakt, že jsme i ve Vejprnicích zvládli penaltový rozstřel. Další zápas hrajeme doma v sobotu 23.září od 16:30 s Losinou."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Mottl [-] (89. J. Rollinger [-] ) , J. Guldán [-] (62. P. Hoferek [-] ) , D. Takáč [-] , O. Herzog [-] , J. Bernard [-] , T. Zimmermann [-] (67. M. Vašák [-] ) , M. Hora [-] , F. Loukota [-] , T. Motyka [-] , L. Míčko [-]

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , V. Strolený [-] (69. J. Kodýdek [-] ) , V. Klásek [-] , O. Štěpán [-] , J. Ticháček [-] , J. Hosnedl [-] , M. Mareš [-] (81. P. Hosnedl [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubáň [-]

ŽK: 11. M. Hora , 16. T. Motyka , 86. J. Bernard - 37. O. Štěpán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - ŠKARDA Jiří, BEJČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.