2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice na svém hřišti udolaly tým Hradešic


Branky


0

Góly padaly až ve druhém poločase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Prvních dvacet minut byli hosté jasně lepším týmem a dokázali si vytvořit tři velmi dobré šance ke skórování. Nevstřelili ani jednu branku a to se v dalším průběhu utkání ukázalo jako rozhodující moment. Pak si Lukáš Zdichynec obnovil zranění stehenního svalu a do hry musel nestárnoucí František Šašek. V tu chvíli už hosté měli na lavičce náhradníků jen dalšího matadora Petra Lávičku a v průběhu zápasu nás doplnil Vašek Metlička. Zbytek poločasu už byl vyrovnaný, náznaky šancí měly obě strany, ale tutovku si nikdo nevypracoval, a tak se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Chanovice rozhodly o své výhře

Druhý poločas domácí přidali a nebezpečná byla hlavně jejich kvalitní levá strana. Hradešičtí se nemohli dostat pořádně do hry, nedokázali udržet míč na noze a dlouhé míče na útočníky neměly význam, protože v tomto složení nepatří mezi obávané sprintery. Domácí šli do vedení po pěkné fotbalové akci, na jejímž konci byl Kubaň. Hosty stále zlobila hlavně levá strana domácích a po jednom takovém průniku šli domácí do dvoubrankového vedení díky Šiškovi.

 

Pak se hra přelévala na obě strany, domácí mohli přidat další gól, ale ani hosté nezaháleli a měli ke snížení velice blízko, ale v zakončení měli trochu smůly. Snížení se přece jen dočkali, kdy se prosadil velmi dobře hrající David Vaněček. Do konce zápasu už ale byla hra rozkouskovaná, a tak hosté ani nedostali příležitost k nějakému závěrečnému tlaku. Další prohra o jednu branku tak rozhodla o tom, že jsou Hradešice stále na chvostu s pouhými devíti body.

 

Zdroj: http://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka - trenér: I přes prohru dnes musím kluky pochválit za to, jak přistoupili k zápasu, přestože jsme byli v takové sestavě, v jaké jsme byli. Na hřišti nebyl vidět rozdíl mezi oběma týmy, přestože tabulkové postavení naznačuje, že utkání by mělo být jednostrannou záležitostí. Poděkovat musím Vaškovi Panuškovi, který se sebezapřením odehrál téměř celý zápas se zánětem močového měchýře a děkuju také dvěma již zmiňovaným "důchodcům" z našeho B týmu, že se na nás nevykašlali jeli s námi. Velmi dobře zahrál ve stoperu Michal Buchta, přestože nastoupil na tomto postu poprvé, zvládl to velmi dobře. My jsme dnes doplatili na proměňování nebo spíš neproměňování brankových příležitostí a když se podíváte na naše skóre, každého napadne, že to není náhoda. Příští týden nás čeká poslední zápas a pak musíme celý podzim hodit za hlavu a pokusit se na jaře o zázrak. Minimálně s polovinou týmů dokážeme hrát vyrovnanou partii, ale tahle utkání nedokážeme zvládnout a prohrajeme o jednu branku.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
L. Skuhravý [-] - J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] , D. Pavlovský [-] , O. Skuhravý [-] - V. Zoubek [-] , J. Chalupný [-] , J. Petřík [-] , R. Šiška [-] (89. L. Rada [-] ) - L. Černohorský [-] , J. Kubaň [-] (84. M. Klas [-] )

TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - L. Šmrha [-] , M. Buchta [-] , T. Nováček [-] , P. Melka [-] - F. Melka [-] , D. Vaněček [-] , V. Panuška [-] (68. V. Metlička [-] ) , J. Hnojský [-] - L. Melka [-] , L. Zdichynec [-] (25. F. Šašek [-] ) -

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Sirový Václav - KAŠÁK Miroslav (N), MÁCAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.