Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chudenický obrat z říše snů - ještě v 88. minutě prohrávaly 3:4!


Branky


0

V posledním utkání sezony se domácí setkali s týmem, který v létě doprovázeli na postupové cestě do okresu. Takže „starý známý“ z minulé sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více než vyrovnaný byl průběh tohoto měření sil. Výsledek se tvořil díky chybám v obranných činnostech a podle jeho výše je zřejmý, že chyb na obou stranách nebylo málo. Do vedení šli domácí po střele Ruperta už ve 2. minutě. V 10.´ soupeř srovnal a v 35.´ šel do vedení. Že však v průběhu utkání branka vždy nakopla prohrávající tým, domácí za čtyři minuty opět srovnali stav, trefil se Ježek. Oči a nervydrásající fotbal proto neměl v poločase jasného favorita.

 

Hned po změně stran nastřelil Soupír z trestňáku jen břevno a z protiútoku se hosté ve 48.´znovu dostali do vedení – po nespolupráci obrany. Tentokrát na sebe odpověď z domácí strany nechala čekat hodně dlouho, z tlaku přicházely sice velké šance, jenže hostující brankář byl v těchto fázích hry nepřekonatelný. Až v 81.´se zadařilo Soupírovi rozšířit svoji podzimní brankovou bilanci, využil rovněž hrubého zaváhání stoperů a prostřelil výborného Soukupa na 3:3.

 

Hosté reagovali poměrně rychlým kontrem, další chyba defenzívy a bylo to zase o gól – 3:4. Houpačkový souboj vrcholil. Začínala se nabízet otázka, kdo se zhoupne lépe, kdo bude večer zapíjet na dokopné radost a kdo žal. Vše nakonec rozhodlo výborné taktické střídání, kdy naši trenéři vyslali na hřiště žolíka jménem Zoubek. Ten pak za pět minut svého pobytu na place dokázal posunout tým k vítězství. Nejprve aktivním únikem po levé straně vyrobil rohový kop, ze kterého v 89.´srovnával Ventýl na 4:4, o tři minuty později, v nastaveném čase po posledním rohovém kopu pozimní části procedil s přehledem vše, co mu mezi velkým vápnem a brankovou čárou stálo v cestě - a že toho tam bylo - a zapsal se do chudenické fotbalové historie svým prvním mistrákovým gólem – a hned tak důležitým. Gratulace je na místě.

 

Zdroj: Facebook TJ Sokol Chudenice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chudenice
Facebook TJ Sokol Chudenice: Závěr podzimu nám tedy vyšel dokonale. Poslední tři utkání přinesla devět bodů a vyčarovala deváté místo v tabulce. O tom se nám po zápase v Měcholupech ani nezdálo. Někdo by řekl, škoda, že soutěž dospěla do poločasové přestávky v momentě, kdy se začíná dařit. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Třeba k tomu, aby si všichni hráči zaslouženě odpočinuli a vyléčili šrámy a bebíčka. Hoši, děkujem !




Sestavy


TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - S. Hodan [-] - J. Soupír [-] , J. Rupert [-] (63. P. Kadlec [-] ) , M. Ježek [-] (86. L. Zoubek [-] ) - J. Soupír [-] , M. Stryczek [-] - M. Kraus [-] , P. Vachtl [-] (86. T. Baxa [-] ) , V. Fremuth [-] , O. Göttinger [-]

FK Svéradice B
M. Soukup [-] - M. Vít [-] , J. Smitka [-] (57. M. Fišer [-] ) , J. Vlček [-] , V. Turek [-] (89. L. Stulík [-] ) , V. Červený [-] , D. Klas [-] , Š. Říha [-] , A. Vachuška [-] , M. Jedlička [-] , D. Martínek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - GÖTTINGER Kamil (N), SMITKA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.