2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru vedoucího Smíchova nad Černicemi režíroval dvougólový střelec Tomáš Knapp


Branky


3. T. Knapp , 82. T. Knapp
0

Fotbalisté Smíchova Plzeň proti celku Plzeň – Černice B nezaváhali a po vítězství 2:0 zůstávají na čele tabulky plzeňského městského přeboru. Domácí nasměroval ke třem bodům Tomáš Knapp, jenž otevřel skóre už po třech minutách hry a v závěrečné desetiminutovce Smíchovské uklidnil druhou trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov začal zostra, Knapp otevřel skóre už po třech minutách

Lídr tabulky začal pěkně od podlahy. Už ve 3. minutě se domácí ujali vedení zásluhou Tomáše Knappa a krátce poté následovala i další velká příležitost, kterou B-tým Plzně – Černice přestál jen se štěstím. Nápor Smíchovských však rychle opadl a s ním šla znatelně dolů i celková úroveň hry. Zbytek poločasu se tak uplynul bez dalších zajímavých situací před oběma brankáři. Hrálo se jen po šestnáctky a oba celky navíc produkovaly spoustu nepřesností.

Domácí po přestávce kontrolovali hru, pojistku přidal opět Tomáš Knapp

Po přestávce domácí svůj výkon opět o něco zvedli. Černická rezerva se sice snažila, ale defenziva soupeře ji do žádné příležitosti nepustila. Naopak to byli Smíchovští, dirigovaní dobře hrajícím Petrem Sedláčkem, kteří si vypracovali minimálně čtyři šance, které volaly po uklidňujícím gólu. Na ten si však favorit musel počkat až do 83. minuty, kdy se podruhé v utkání trefil Tomáš Knapp.

 

Fotbalisté Smíchova Plzeň tak mají na kontě plný počet 12 bodů a vedou tabulku o skóre před dalšími dvěma stoprocentními konkurenty. Tým Plzeň – Černice B zůstává na jediné výhře a třech bodech.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Šulek (trenér): „Během prvních pěti minut jsme si vytvořili dvě velké šance a jednu z nich dokázali vyřešit gólem. Z toho zřejmě vyplynul pocit, že nás nic nezastaví a ve zbytku poločasu se hrál hodně nepohledný fotbal. Ve druhé půli jsme Černické k ničemu většímu nepustili a sami si vytvořili 4 – 5 gólových situací, z nichž jsme dokázali zužitkovat pouze jedinou. Kromě Tomáše Knappa, který dal oba naše góly, bych vyzdvihl také výkon středního záložníka Petra Sedláčka.“




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , M. Rubricius [-] (88. J. Sulek [-] ) , P. Konopík [-] (8. F. Baštář [-] ) , A. Bušek [-] , P. Sedláček [-] (86. D. Rada [-] ) , M. Sedláček [-] (46. J. Řehák [-] ) , J. Ostrolucký [-] , B. Mičan [-] , R. Tyll [-] , J. Gruncl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Václavík [-] , K. Kaňák [-] , P. Toman [-] , K. Kuncl [-] , D. Šádek [-] , P. Mastný [-] , J. Král [-] (46. T. Valm [-] ) , M. Engl [-] , T. Engl [-] , K. Zeliński [-]

ŽK: 35. J. Gruncl , 69. P. Sedláček - 23. M. Engl , 52. K. Kaňák , 76. D. Šádek , 79. P. Mastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČAN Jan - HAČKA Jakub, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.